Kifosztották a lelőtt maláj gép áldozatainak bőröndjeit

Ukrajna holland maláj gép Malaysia Airlines áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvajok szabadultak rá az Ukrajna felett lelőtt maláj gép áldozatainak poggyászaira. Voltak, akik az Instagramra posztoltak fotót a zsákmánnyukkal. Elképesztő, hogy vannak, akik hasznot húznak a tragédiából. 

Az elmúlt napokban az egész ukrán sajtót bejárta az a poszt, amelyen egy lány egy szempillaspirált tart a kezében, a következő szöveggel: “Szempillaspirál Amszterdamból. Egészen pontosan a mezőről. Tudjátok, hogy értem…”, majd hozzátette, egy tolvaj ismerősétől kapta a holmit. A lány a posztja alatt kapott hideget-meleget, így törölte azt.

Forrás: Instagram

A fosztogatásra azonban több bizonyíték is van. Az áldozatok telefonjai új gazdára találtak: a megcsörgetett számokat idegenek veszik fel, sőt egy holland nő a Dailymailnek arról beszélt, férje bankkártyáját is megpróbálták használni illetéktelenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.