Schmuck Andor nem neheztel Balázsra

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Galambos Lajos Schmuck Andor sértődés Class FM humor Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos megsértődött, Schmuck Andor pedig viccesnek találta Sebestyén Balázs otromba poénkodását. 

Mindenkinél mást jelent a humor. Úgy tűnik Sebestyén Balázsnak és Schmuck Andornak teljesen mást, mint Galambos Lajosnak. Ahogy írtunk is róla, a zenész nyomdafestéket nem tűrően reagált a fiatal műsorvezető vicceskedésére, a politikus azonban nem bánta, hogy az ő bőrére is ment a poénkodás.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Felhívtam, és megkérdeztem tőle, hogy Lajcsi feneke miért ér az enyémnél 70 millióval többet? Felháborítónak tartom" - újságolta a Hír24-nek Schmuck, és hozzátette: "Miért haragudnék? Telefonon is mondtam Balázsnak, hogy engem ez nem zavar. Azt vallom, hogy akinek humora van, az mindent tud, akinek meg nincs, az mindenre képes".

Kiakadtak a Jóban Rosszban nézői http://www.life.hu/bulvar/20140729-a-tv2-joban-rosszban-nezoi-tul-eroszakosnak-talaljak-a-korhazsorozatot.htmlElegük lett az erőszakos jelenetekből a Jóban Rosszban nézőinek. A börtönsztori és a maffiaügyek nem mindenkinek nyerik el a tetszését.TV + BulvárOrigoA mesterkéltség felsőfoka az Édes Életbenhttp://www.life.hu/bulvar/20140729-a-tv2-edes-eleteben-detar-eniko-es-parja-kiss-peter-szerepelt.htmlTegnap arról már írtunk, hogy milyen izgatottan várjuk Détár Enikőék Édes Élet-beli antréját... Nos, túl vagyunk rajta, és már az első adás után bátran leírhatjuk, hogy ez a páros sem lesz életszerűbb, mint a többiek.TV + BulvárOrigoKeseredni látszik Détár Enciék Édes Élete?http://www.life.hu/bulvar/20140728-detar-eniko-es-parja-ma-mar-lathato-a-tv2-edes-eleteben.htmlEljött a pilllanat, amire lázasan vártunk: ma este láthatjuk először Détár Enikőt és párját a TV2 Édes Életében. És máris itt a dráma: a gerlepár kapcsolatát, kettejük megbonthatatlan egységét kikezdte a forgatás. Na, persze. TV + BulvárFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.