Bejelentették: Andre Agassi lesz Norbi üzlettársa - Kínos baki a sajtótájékoztatón

low-carb tőzsde update Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtótájékoztatón jelentette be csütörtökön délelőtt Schobert Norbi, hogy Andre Agassi lesz az üzlettársa három évig a Norbi Update Lowcarb Nyrt.-ben. A fitneszguru arról is beszélt, hogy jó egyéves előkészítő munka után jött létre a megállapodás. Nos, erre minden bizonnyal odafigyeltek, ám a fitneszguru és felesége, Réka vezetéknevének helyesírására már nem maradt energiájuk a cég sajtósainak. Gratulálunk! 

Mint ahogyan már megírtuk, tőzsdére viszi cégét Schobert Norbi, és azt már néhány nappal ezelőtt beharangozta, hogy világsztár lesz az üzlettársa. "Annyi igaz, hogy tényleg olyan személyiségről van szó, akinek szerte a világon jól ismerik a nevét. S nem csupán arról van szó, hogy egy reklámkampány erejéig a nevét adja a céghez, valódi üzlettársam lesz, az update és az egészséges életmód igazi nagykövete" - nyilatkozta Norbi. Nos, a titok nem titok többé, csütörtökön délelőtt sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a cégtárs Andre Agassi lesz, akivel több millió dolláros szerződést kötöttek.

Forrás: SuperTV2

Norbi elmondta, hogy Agassi és stábja az elmúlt egy év alatt aprólékosan átvilágította a céget, az általa gyártott termékeket, és elégedettek voltak az eredménnyel.

"Eddig három országban voltunk jelen, nemsokára már tízben leszünk ott" – folytatta Norbi, aki biztos benne, hogy termékei a nemzetközi piacon is sikeresek lesznek.

Forrás: Schobert Norbi

A rendezvényen Norbi arról is beszélt, hogy Andre Agassi - a világsajtó képviselőivel - a jövő héten érkezik Budapestre, a fitneszguru a saját házában látja vendégül, a menü pedig csirkepörkölt és update nokedli lesz.

A sajtótájékoztatón a Life.hu is ott járt. Az alábbiak láttán azonban nem hittünk a szemünknek. Úgy gondoljuk, egy ennyire beharangozott esemény sajtóanyagában éppen a "főszereplők" nevét (lásd: Schóbert) elírni kicsit ciki.

Forrás: Origo

Papírképek között turkált Schobert Norbihttp://www.life.hu/bulvar/20140902-schobert-norbert-a-facebookon-posztolta-ki-26-eves-kori-fotojat.htmlSchobert Norbi gyerekkori kövérkisfiú-fotóját és a hozzá tartozó jajdeszívhezszóló tanmesét már számtalanszor megcsodálhattuk a Facebookon, most a 26 éves, még csak fitneszguru-palánta duzzadó izmain akadt meg a szemünk.TV + BulvárOrigoSzelficsatával gyűjtenek lájkokat a sztárokhttp://www.life.hu/bulvar/20140901-szelficsataval-gyujtenek-lajkokat-a-sztarok.htmlPuskás Peti, Barbee és Bogi komoly harcot vívnak a rajongók lájkjaiért.TV + BulvárOrigoEltűnt Győzike mobiltelefonjahttp://www.life.hu/bulvar/20140902-gaspar-gyozo-mobiltelefonjat-elloptak-a-facebookon-is-megosztotta.htmlSzázezer forintott ajánlott fel Gáspár Győző annak, aki megtalálja elveszett vagy ellopott mobiltelefonját. Annyi biztos, a showmannek nem ez volt a legjobb nyara: agreszív viselkedéséért nemrég rúgták ki az Édes Életből, majd kórházi kezelésre is szorult. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.