Jóban Rosszban TV2 szerződés nyomozó Pikali Gerda RTL Klub Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg párja, Rékasi Károly a konkurens csatorna sikersorozatának rossz fiúját alakítja, addig a színésznő a jó oldalon fog állni újdonsült szerepében: nyomozónő lesz a Jóban Rosszbanban.

Pár hete Szabó Zsófi intett búcsút a TV2-nek, hogy az RTL Klub műsorvezetőjeként folytassa tovább, amire Pikali Gerdával válaszolt a csatorna: sikersorozatába, a Jóban Rosszbanba szerződtették a színésznőt – írja a Bors.

Arra a kérdésre, miszerint nem okoz-e gondot számára, hogy éppen abban a sorozatban játszik, amely a Barátok közt konkurensének számít – ebben játszik Rékasi Károly is – nem akart válaszolni.

Kéthetente találkozik gyermekeivel Pikali Gerdahttp://www.life.hu/csalad/20140812-pikali-gerda-szineszno-rekasi-karoly-kedvese-a-nyari-szunetben-kethetente-lathatja-gyermekeit.htmlA színésznő és volt férje, Géza a nyári szünet alatt kéthetente váltják gyermekeik felügyeletét. Család--Undorodik a hústól Pikali Gerdahttp://www.life.hu/news/20140226-pikali-gerda-szineszno-egyszer-egy-csotannyal-talalkozott-az-ebedjeben-es-azota-nem-eszik-hust.htmlA színésznő egy kellemetlen találkozásnak köszönhetően örökre lemondott a húsevésről.News--Pikali Gerda daganata miatt évente kontrollra járhttp://www.life.hu/drlife/20131027-pikali-gerda-rakos-volt-es-meggyogyult.htmlEgyetemi diplomája megszerzésekor egy évet sem adtak az orvosok Pikali Gerdának, aki vasakarattal és orvosi segítséggel legyőzte a gyilkos kórt. Azóta is évente kontrollra jár és szerencsére a betegségnek tíz éve nyoma sincs.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.