Kitették az egyetemi leányszövetségből Miss Americát

Forrás: AFP/Rob Kim -
szívatás Kira Kazantsev szakmai gyakorlat megalázás gólya szépségkirálynő kirúgás Miss America szövetség egyetem abortusz botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég az orosz származású Kira Kazantsev fejére került az a bizonyos korona. A szépségkirálynőről nemrég kiderült, annak idején kirúgták az egyetemi szövetségből, mert egy társával együtt megalázó feladatokra kényszerítették a gólyákat.

Kira Kazantsev okos, szép, kiválóan tanul és még a jó ügyért sem rest felszólalni. És van néhány sötét folt a múltján. A Miss America 2014-es győzteséről nemrég derült ki, hogy annak idején kirúgták az egyetemi leányszövetségből.

Forrás: AFP/Rob Kim

És hogy miért? Állítólag durván – értsd ez alatt: TÉNYLEG nagyon durván – szívatta társaival a fiatal gólyákat. A testi hibájukra utaló gúnyneveket aggattak rájuk, illetve leszbikus pornót nézettek velük alsóneműjük levetése után, egy újságpapírra ülve – és ez csak néhány példa a megalázó feladatok közül. A családon belüli erőszak ellen felszólaló szépségkirálynő a Good Morning America reggeli adásában nyilatkozott az ügy kapcsán.

Nem ez az első botrány, amely beárnyékolja a szépségkirálynő múltját: Miss America korábban az Egyesült Államok legnagyobb abortuszt szolgáltató cégénél, a Planned Parenthoodnál töltötte 3 hónapos szakmai gyakorlatát.

Melyik magyar szépségkirálynő a legszebb?http://www.life.hu/bulvar/20140916-melyik-magyar-szepsegkiralyno-a-legszebb-miss-universe-hungary-miss-world-hungary-vagy-miss-balaton.htmlIdén már három szépségkirálynő fejére került korona. Megválasztották a Sarka Kata által jegyzett Miss World Hungaryt, a Balaton Szépét és a Vajna házaspár nevével fémjelzett Miss Universe Hungary címet viselő királynőt.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huAz újdonsült szépségkirálynő lelépett a közel 50 millió forintot érő tiarávalhttp://www.life.hu/trend/20140831-delkelet-azsia-legszebb-noje-elszokott-a-millios-erteku-koronaval-miutan-megmuttettek-a-mellet.htmlA burmai May Myat Noe-t választották meg Délkelet-Ázsia legszebb nőjének. A 18 éves szépségkirálynőt mellműtétre küldték, majd eltűnt a milliós értékű koronával. Trend--A magyar szépségkirálynő nem csak a szépségéből élhttp://www.life.hu/bulvar/20140730-kulcsar-edina-miss-world-hungary-sikeres-uzletasszony.htmlKulcsár Edina nem csak a szépségéből élt, mielőtt hazánk legszebb lányának választották volna. Pár évvel ezelőtt szerelmével közös üzleti vállalkozást hozott létre, amelyben ő is aktívan dolgozott.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.