Úgy tűnik, a közismert és nagyon tehetséges énekesnő, Keresztes Ildikó memóriáját próbára teszi a Sztárban sztár dalszövegeinek elsajátítása. Nem áll a helyzet magaslatán ugyan, de ígéri, minden ok lesz az adásra. Ugyan már másodszor jelent meg készületlenül a próbákon - írta a Bors.

A Sztárban sztár pénteki próbái sajtónyilvánosak, ekkor figyelt fel a Bors munkatársa az énekesnő bizonytalankodására, arra, hogy gondja van a dalszöveggel.

Egészen pontosan, hogy újra gondja van, hiszen az előző vasárnap is magyarázkodni kényszerült:

"Az a profi, aki nyilván nem árulja el, hol rontotta el, de ezt a nyelvtörőt alig tudtam kimondani. Annyira megijedtem, hogy aztán azt sem tudtam, hol vagyok, de szerintem még a mongolok is értették, mit énekeltem."

Forrás: TV2

 

Most azonban előre fogadkozik, érhető okokból:

"Úgy élek, mint egy katona. Színházban is játszom, itt is dolgozom, de vasárnapra minden jó lesz."

A munkaadói azonban bíznak az énekesnő profizmusában, és ezt meg is erősítette a TV2 kommunikációs vezetője:

"Szinte mindig Ildikó kapja a legnehezebb produkciókat. Ilyen koreográfiákat ötvenévesen megcsinálni nem kis feladat. Emellett nagyon sok mindenre kell figyelnie, például arra, mikor melyik kamerába néz vagy meddig mehet a színpadon, hogy még fényben legyen."

Nos mi hiszünk neki, még akkor is, ha volt már rá példa, hogy nem vette komolyan a saját vállalását és egyetlen szó nélkül távol maradt egy fontos castingról.