Celeb vagyok ments ki innen ebola Vadon Jani kórház Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen! társműsorvezetőjét, Vadon Janit tegnap vitték kórházba, és még ma sem engedték ki. Jól érzi magát, de orvosa ragaszkodik még több vizsgálathoz.

Vadon Jani éppen Sebestyén Balázzsal vásárolt, amikor elájult és mentőt kellett hozzá hívni. Nagy volt az ijedtség, Ebola-gyanú miatt gyorsan kizavartak mindenkit a bevásárlóközpontból. Azóta kiderült, valószínűleg csak a kimerültség okozta Jani rosszullétét, az orvosok egyelőre semmi problémát nem találtak nála.

Pár napja a műsorvezető arról panaszkodott, mennyire megterhelő számára a kevés alvás. Jani már ma ki akart jönni a kórházból, hogy az esti élő adáson már ott lehessen. Ám az orvos a biztonság kedvéért azt tanácsolta, végezzenek el rajta még néhány rutinvizsgálatot. „Sokkal jobb lenne, ha Jani is itt lenne, mert ez a műsor kettejükről is szól, kettejük kapcsolatáról" – nyilatkozta a Fókuszban műsor kreatív főszerkesztője, Rubin Kristóf.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Luxussátorral vág neki Afrikának Vajna Tímea és Andyhttp://www.life.hu/bulvar/20141014-andy-es-timea-vajna-afrikaba-megy-szafariutra-luxussatorban-laknak-majd.htmlSzafaritúrát szervez férjével Vajna Tímea. No, persze, az ő esetükben nem kell nomád körülményekre gondolni, sőt... Átmeneti hajlékukban dupla hálószoba, jakuzzi és gardrób is megtalálható lesz.TV + BulvárOrigoKimutatta a foga fehérjét Szabó Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20141013-szabo-zsofi-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musoraban-osszeveszett-gaspar-lacival-es-aurelioval.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! hétfői adásában ismét Szabó Zsófi nyerte az undoksági versenyt. Ezúttal Gáspár Laci és Aurelio volt az "áldozata". TV + Bulvár--Csúfosan elbukott a bátorságpróbán Gáspár Lacihttp://www.life.hu/bulvar/20141009-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-batorsagprobajan-gaspar-laci-elbukott.htmlGáspár Laci az egyik legnehezebbnek beharangozott bátorságpróbára indult csütörtök este. Balázsék a föld alá küldték egy ládában az énekest, akinek az egyik nagy félelme, hogy élve eltemetik, ezért mindenképpen szerette volna megúszni a feladatot. De nem lehetett...TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.