Újra elérhető és a berlini Interfilm fesztivál autós film témájában versenyzik Tóth Barnabás Újratervezés című rövidfilmje, amely már számos díjat megnyert a Montreáli Filmfesztiválon. Megható alkotás, amit neked is látnod kell!

Tavaly decemberben már láthatta a közönség néhány napig a filmet, de a rendező úgy döntött, újra megmutatja a nyilvánossságnak. "Díjat nyert itt is, meg ott is, arra gondoltam, bosszantó lehet, hogy a 'köz' nem láthatja. És persze azért, mert már nagyon meg akartam mutatni, és most sok jó hír volt róla, jó energia volt körülötte. Legszívesebben azonnal feltennék mindig mindent mindenhova, ha ezzel nem ártanék a filmnek és a producereknek (és magamnak). Hosszú távon nálam nem kérdés a teljes, ingyenes láthatás, ha közpénzből készítek valamit" - mondta Tóth Barnabás.

Bőven elég ez a 10 perc, hogy a néző megszeresse Vilmost és Klárát, és nagyjából 3 perc után egyszerre zokogjon és mosolyogjon is a házaspár történetén. Az angol cím, My Guide, azaz Az útmutatóm talán még jobban kifejezi a kisfilm által közvetített érzéseket, mint a magyar cím. De inkább győződj meg magad erről!