Madonna nem adja át a helyét! 56 évesen mellbimbóban címlapozik

Forrás: Facebook/Interview Magazine -
Interview címlapfotó Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna megint jó pár évre bebiztosította helyét és popkirálynői pozícióját. Ismét olyat csinált, ami után Miley Cyrus, vagy épp Lady Gaga csak a fejüket kapkodhatják. Az 56 éves díva újfent odatette magát egy címlapra, és nem is akárhogyan...

Madonna, aki trónkövetelő utódaihoz hasonlóan szintén nem a visszafogottságáról híres, úgy érzi, korai még leírni őt, és úgy döntött, előhúz valami megdöbbentőt. És ami a legcsodálatosabb, hogy ennyi idő után is volt miből.

Forrás: Facebook/Interview Magazine

Most épp domina főpapként kacérkodik, és egy megmagyarázhatatlan fémszerkezet mögül, virággal a száján utasítja rendre az Interview magazin olvasóit.

Forrás: Facebook/Interview Magazine

A meglepő fotók persze nem elegendőek a botránykeltéshez, és ezt az örök díva is pontosan tudja. Ezért aztán megfejelte mindezt egy erotikus fotósorozattal is, melyben fedetlenül tárja a nagyközönség elé csupasz mellbimbóit, továbbá fekete fűzőben és harisnyatartóban pózol.

És hogy a képeket körülölelő interjú se legyen unalmas, Madonna úgy határozott, hogy drogfogyasztási szokásairól is mesél kicsit, hogy teljes legyen a kép, és a szöveges rész se legyen unalmas. (Bár karcsú alakjáról nehéz lesz bárkinek is leemelni a tekintetét.) A pop királynőjének különleges fényképeiért kattints ide!

Kultikus szupernők, akik megmentik a hétköznapi csajokat:

Létezik egy világ, ahol az emberek leelőzik a rákot az élet futóversenyén és ez a világ – ugyan olykor láthatatlanul – de itt van körülöttünk. Erről számos erős, kitartó nő tesz tanúbizonyságot nap mint nap, így teszik láthatóvá a láthatatlant. Miattuk hisszük el, hogy meg lehet tenni, lépni és élni olyan dolgokat, melyek korábban elérhetetlennek tűntek. Természetesen Madonnát is a felsoroltak között köszönthetjük. A különleges listáért katt ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.