A VV7 második párbajának eredménye: Viszlát, Reni!

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence -
Való Világ párbaj VV Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napokig láthattuk fantomképekkel a 75-25%-os állást, de nem tudtuk, ki vezetett ekkora fölénnyel. Most végre kiderült.

A párbajozók nem is sejtették, hogy ekkora különbség volt kettőjük közt, úgy gondolták, fej fej mellett haladtak.

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

A nézők végül döntöttek; Daninak van helye a villában.
Reni, aki távozása előtt még villantott is egyet, sírva vette tudomásul az eredményt. De így legalább vőlegényével töltheti a karácsonyt.

VV Fanni: "A kakas a tyúknak a fenekébe dugja a micsodáját"http://www.life.hu/bulvar/20141223-vv-fanni-szerint-a-kakas-a-tyuknak-a-fenekebe-dugja-a-micsodajat.htmlA párbaj előtti utolsó estén volt minden a villában: melegezés, túlerotikus tánc, okoskodás.TV + BulvárGyőzike: "Bolondházba kerültem, úgy kidobtak"http://www.life.hu/bulvar/20141222-gaspar-gyozo-evertekelo-beszedet-tartott-a-tv2-t-es-az-edes-eletet-savazza.htmlÉvértékelő beszédet tartott Gáspár Győző. A zseniális videóból nem csak egy új szót tanultunk meg, amely nevezetesen a "rakli", de végigkövethetjük Győzike Édes élet-beli kálváriáját is, és azt is megtudhattuk, hogy minden másképp alakult volna, ha ő Berki Krisztián lenne. TV + BulvárOrigoSzexi fehérneműben fotózták Berki exéthttp://www.life.hu/bulvar/20141222-berki-krisztian-exe-hodi-pamela-kislanyaval-natasa-zselykevel-ismet-fotozason-jart.htmlHódi Pamela kislányával, Natasa Zselykével különleges fotózáson járt. Mivel exe és egyben gyermeke apja nem lehetett jelen, így Berki Krisztiánnak külön kép is készült.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.