Míg mi naívan még mindig Andy Vajna és Timi szuperintim karácsonyi fotója felett pityeregtünk a gyönyörűségtől, addig kiderült, hogy a kép nem is otthonukban, hanem a híresek és gazdagok amerikai síparadicsomában készült. Az álompár ugyanis üdülni ment. Hogy hova? Nos, mindenki egyet tippelhet.

Hát persze, hogy Aspenbe. A sztárok legkedveltebb és a világ egyik legdrágább síparadicsomába. És hogy erről mindenki időben értesüljön, Timi másfél nap alatt több mint tíz fotót töltött fel az Instagramjára, amin épp a méregdrága aspeni hóban bukdácsol, sífelvonón vacog, vagy épp kipattan egy luxusverdából.

Shit

A photo posted by Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) on

Timi ritkán oszt meg olyan képet, melyre hites ura is ráfér, most azonban úgy tűnik, kivételt tett. A síterpesz mögött ugyanis épp ott van Andy is.

Jerry hol a botod?!:)))

A photo posted by Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) on

Úgy hírlik, az útra Timi húga, és annak párja is velük tarott, valamint a feltöltött fotók tanúsága szerint a filmproducer magángépén repülték át az Atlanti-óceánt. Hát, öröljünk mi is!

"Ha elválnánk, egy vasat sem kapnék"
Gyakran támadják Vajna Tímeát azzal, hogy csak a pénze miatt ment feleségül Andy Vajnához. Most azonban elárulta, egy fillért sem kapna, ha elválnának, ugyanis házassági szerződést kötöttek. Íme a cikk, melyben Andy és Timi cáfolják, hogy elképesztő luxusban élnek.