Jennifer Lawrence kaszálta idén a legtöbb pénzt Hollywoodnak

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Jennifer Lawrence Forbes magazin számvetés 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lawrence igazán tartalmas évet tudhat magáénak. Volt ebben Oscar-jelölés, ide sorolható a meztelen fotóinak nyilvánosségra jutása, valamint legalább két szakítás is. Mindenközben pedig ő kaszálta a legtöbb pénz Hollywoodnak. Nem semmi ez a csaj.

A Forbes magazin idén is összeállította a legkifizetődőbb sztárok listáját, vagyis kihozta, kivel is volt idén a legjövedelmzeőbb együtt dolgozni. Az első helyet az X-men és az Éhezők viadala mozik 24 éves színésznője kaparintotta meg, akivel a filmkészítők világszerte 1,4 milliárd dolláros jegybevételre tettek szert 2014-ben - tájékoztat a Daily Mail.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Az évente kiadott felsorolás második helyén a 35 éves Chris Pratt áll, akit A Galaxis őrzőiben és A Lego-kaland című filmekből ismerhetünk. Ő 1,2 milliárd dollárral végzett a képezeltebeli dobogó második helyén. A harmadik a nemrég édesanyává váló Scarlett Johansson lett, aki az Amerikai kapitány - A tél katonája, illetve a Lucy című sci-fi jegybevételeivel járult hozzá a közös sikerhez.

A 2013-as esztendőben Dwayne Johnson érte meg leginkbb a stúdióknak,vele akkor 1,3 milliárd dollárt kerestek. Idén azonban az első tízbe sem jutott be. Adam Sandlerrel sem érte meg 2014-ben együtt forgatni, ő lett ugyanis az idei legesleginkább túlfizetett színész. Johnny Depp pedig a második. Azért ez elég meglepő, nem?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.