Andy Vajna milliókkal támogatja felesége vállalkozását

Forrás: RTL Klub -
támogatás Miss Universe Hungary szépségipar producer vállalkozás Andy Vajna millió Kelemen Henrietta Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímea vállalkozása milliókkal gazdagodott, férje ugyanis úgy döntött, beszáll a szépségbizniszbe és ezzel értékesebbé teszi a cégét.

Úgy tűnik, Vajna fantáziát lát felesége szépség-vállalkozásában – írja a Bors. Andy ugyanis ügyvezetője és egyik tulajdonosa lett egy tavaly alapított, vagyonkezeléssel foglalkozó kft.-nek, amely nemrég bevásárolta magát Vajna Tímea cégébe, a Beauty Enterprises Hungary Kft.-be. Ezen keresztül szervezte meg Vajnáné tavaly a Miss Universe Hungary szépségversenyt.

Forrás: RTL Klub

A filmproducer cége hárommillió forinttal emelte meg felesége kft.-jének törzstőkéjét, ami így már hatmillióra nőtt.

A jövőre nézve Vajna Tímea komoly terveket dédelget: a fejébe vette, hogy két év múlva világversenyt rendezne hazánkban, ehhez pedig biztos, hogy jól jött a férje segítsége.

„Valóban beszálltam a vállalkozásába, mert szeretném támogatni a feleségemet"
– reagált röviden Andy Vajna a lapnak.

Kelemen Henrietta szerdán bizonyíthat

Ahogy a Life.hu is megírta, a Vajna Tímea cége által megrendezett, Miss Universe Hungary győztese, Kelemen Heni már Miamaiban van, ahol szerdán a világverseny elődöntőjében bizonyíthat.
Schell Judit sokkolta a színpadon álló kollégáithttp://www.life.hu/bulvar/20150119-schell-judit-a-thalis-szinpadon-allo-kollegait-sokkolja-ha-kimegy-a-szinpadrol.htmlA színészek a legkülönbözőbb módon reagálnak a színpadon a váratlan szituációkra. Schell Judit megoldása ezekre a kényes helyzetekre teljesen egyedülálló.TV + Bulvár--Búcsúzna rövid hajától Osvárt Andreahttp://www.life.hu/bulvar/20150120--osvart-andrea-szineszno-bucsuzna-rovid-hajatol-hosszura-vagyik.htmlOsvárt Andrea tavaly a legjobb színésznőnek járó szobrocskával térhetett haza a Glamour Women of the Year gáláról. TV + Bulvár--A ValóVilág 7 legundorítóbb jelenetét láthattuk - Ezt már nem is lehet überelni http://www.life.hu/bulvar/20150120-a-valovilag7-musorban-vv-fanni-lekopte-vv-zsu-arckepet.htmlAzt a kezdetektől tudjuk, hogy Fanni nem egy finom úrinő, de amit Zsuzsa végrendelete után tett, az a mi képzeletünket is felülmúlta. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.