Vajna Tímea késve érkezett a szombati Story-gálára, mert két cicája, Chanel és Szimba a nemzetközi macskakiállításon vettek részt. A kis kedvencek nem mentek haza üres kézzel a rendezvényről. Timi szerint azonban szó sincs bundáról.

/1502/Story20152873139

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Vajna Timi nélkül érkezett a szombati Story-gálára Andy Vajna. Fiatal neje csak később csatlakozott, ugyanis a cicáival maradt, akik a Magyar Macskamánia Egyesület rendezte nemzetközi macskakiállításon mutatták meg, mire képesek. Megérte a késés, mert 4 CAP diplomát és egy különdíjat - amit Chanel kapott - zsebelhettek be. 

Vajna Tímea és ChanelForrás: Facebook/Vajna Tímea

„Annyira büszke vagyok a drágaságaimra, hogy olyan jól viselkedtek első kiállításukon" – írta ki büszkén Facebook-oldalára Timi, aki a Fem3 Caféban is mesélt a kiállítás részleteiről.

Úgy fogalmazott, nem véletlenül imádja annyira a cicákat. Szerinte vagy macska volt előző életében, vagy macska lesz a következőben. Hozzátette, nemzetközi zsűri pontozott a versenyen, így nem volt semmiféle bunda. És arról is mesélt, a cicák szinte annyi gondoskodást igényelnek, mint egy gyerek.

 

Timi és a gyerekvállalás

Andy Vajna neje tavaly év vége felé úgy nyilatkozott, 2 éven belül szeretne teherbe esni. Korábban pedig sztárszerzőnknek, Szily Nórának is őszintén nyilatkozott Andyvel való kapcsolatáról. Az interjút ITT tudod elolvasni!