Megérte késni a Story-gáláról! Vajna Timi csodaszép cicái taroltak a macskakiállításon

Forrás: Facebook/Vajna Tímea -
Vajna Timi bunda macskakiállítás Story-gála 2015 Andy Vajna Fem3Café különdíj macska Vajna Tímea késés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímea késve érkezett a szombati Story-gálára, mert két cicája, Chanel és Szimba a nemzetközi macskakiállításon vettek részt. A kis kedvencek nem mentek haza üres kézzel a rendezvényről. Timi szerint azonban szó sincs bundáról.
/1502/Story20152873139

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Vajna Timi nélkül érkezett a szombati Story-gálára Andy Vajna. Fiatal neje csak később csatlakozott, ugyanis a cicáival maradt, akik a Magyar Macskamánia Egyesület rendezte nemzetközi macskakiállításon mutatták meg, mire képesek. Megérte a késés, mert 4 CAP diplomát és egy különdíjat - amit Chanel kapott - zsebelhettek be.

Vajna Tímea és Chanel Forrás: Facebook/Vajna Tímea

„Annyira büszke vagyok a drágaságaimra, hogy olyan jól viselkedtek első kiállításukon" – írta ki büszkén Facebook-oldalára Timi, aki a Fem3 Caféban is mesélt a kiállítás részleteiről.

Úgy fogalmazott, nem véletlenül imádja annyira a cicákat. Szerinte vagy macska volt előző életében, vagy macska lesz a következőben. Hozzátette, nemzetközi zsűri pontozott a versenyen, így nem volt semmiféle bunda. És arról is mesélt, a cicák szinte annyi gondoskodást igényelnek, mint egy gyerek.

Timi és a gyerekvállalás

Andy Vajna neje tavaly év vége felé úgy nyilatkozott, 2 éven belül szeretne teherbe esni. Korábban pedig sztárszerzőnknek, Szily Nórának is őszintén nyilatkozott Andyvel való kapcsolatáról. Az interjút ITT tudod elolvasni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.