Milliós áron kelt el a világ második legszebb nője, Kulcsár Edina vázája

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
váza jótékonyság Heim Pál Gyermekkórház Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gazdára talált Kulcsár Edina vázája. A különleges darab már megjárta a Miss World szépségversenyt is, ahol a többi, felajánlott tárgyhoz képest magas értéke miatt nem választották be az elárverezésre szánt tíz tárgy közé.

Megtalálta végleges helyét Edina vázája, ami eozinból készült és gyémántok, igazgyöngyök és drágakövek díszítik. "Értéke magasan felülmúlta a többi ország által hozott ajándékokét, így nem merték a verseny szervezői egy olyan aukció keretében árverésre bocsájtani, ahol nagy eséllyel jóval kevesebb összegért kelt volna el, mint amennyit valójában ér" - osztotta meg még a világverseny helyszínéről a közösségi oldalán Edina.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A váza végül beteljesítette küldetését. "Egymillió-százezer forintért kelt el az exkluzív Zsolnay-darab és az árverésen befolyt összeget a Heim Pál Gyermekkórház onkológiai osztályának adományoztuk. A váza új tulajdonosa nem szeretné felfedni kilétét, egy marketing- és reklámügynökséget üzemeltető üzletember, aki a lakásában szeretné elhelyezni. Nem az egyedi váza megszerzése, hanem a jótékonyság volt a fontos számára, mindenképpen beteg gyerekeken szeretett volna segíteni" - tudtuk meg Rónai Gábortól, a sztárok ékszerészétől.

Ki ez a porcelánbaba szépségű kislány? Kulcsár Edina megmutatta gyerekkori fotóithttp://www.life.hu/bulvar/20150203-kulcsar-edina-2014-magyarorszag-cim-gyoztese-porcelanbaba-szepsegu-kislany-volt.htmlA Miss World Hungary győztese a FEM3 Caféban megmutatta cuki gyermekkori fotóit. Már akkor is tündöklő szépség volt.TV + Bulvár--Sarka Kata dögös, Kulcsár Edina bájosan szexi menyasszony letthttp://www.life.hu/trend/20150202-sarka-kata-es-kulcsar-edina-menyasszonyi-ruhaban-egy-kozos-foton.html--Habos-babos menyasszonyi ruhát próbált Kulcsár Edina http://www.life.hu/bulvar/20150130-kulcsar-edina-miss-world-hungary-2014-gyoztese-gyonyoru-menyasszonyi-ruhat-probalt.htmlA Miss World Hungary 2014 győztese gyönyörű menyasszonyi ruhát próbált, anyukája meg is örökítette a pazar pillanatot.TV + Bulvár--Hiányos öltözetben ment edzeni Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/ez-zsir/20141226-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-hianyos-oltozetben-ment-edzeni.htmlKulcsár Edina megmutatta, hogy egy gramm bejgliháj sem kúszott fel rá az ünnepek alatt. A szépségkirálynő karácsony másnapján az edzőteremben töltött egy kis időt. Bár nem így tervezte, hiányos öltözetben kellett izzadnia.Ez Zsír!--Kulcsár Edina: "Én nem fogok megszédülni, biztos vagyok benne"http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20141222-szily-nora-interju-a-vilagszepe-verseny-masodik-helyezett-kulcsar-edinaval-europa-legszebb-holgyevel.htmlOktóber végén, amikor beszélgettünk, abban maradtunk, hogy újra lehuppanunk, ha sikert arat. Nem tudom, hogy hittünk-e igazán benne. Mindenesetre a naptáramba beírtam. És nem hiába. Ugyanúgy ragyog, de mégis kicsit másképp. Fáradtabban, de sokkal boldogabban. December 23- épp 24 éves a Miss World első udvarhölgye.Szily Nóra--Ragyogj úgy, mint Európa legszebb nője! - Kulcsár Edina öt szépségtippje egyetlen fotónhttp://www.life.hu/trend/20141218-kulcsar-edina-miss-world-masodik-helyezett-szepsegkiralyno-szepsegtippjei-egyetlen-foton.html--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.