Tiszta csont és bőr VV Gigi, aki nem fogyókúrázik, mégis rohamosan fogy.

Talán a vizsgaidőszakkal járó stressz, talán a szerelem, talán a költözködés az oka, hogy VV Gigi olyan vékony, mit a nádszál. Az egykori villalakó leginkább a lassan egy éve tartó szerelemre gyanakszik.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu


„Én is látom, hogy teljesen elfogyok, pedig jól érzem magamat a bőrömben. Két éve vegetáriánus vagyok, de nem hiszem, hogy emiatt fogytam le. Csak 2-3 kilóval nyomok kevesebbet, ez nem is komoly súlyvesztés, inkább valahogy összementem. A ruháimon veszem észre, hogy minden lötyög rajtam, már csak ez az egy nadrág jó rám, a többi lóg. Más biztosan nagyon örülne a súlyvesztésnek, én nem annyira. Igyekszem sokat enni, de még így sem megy a hízás. Újra szeretnék edzeni is, remélem, nem fogok még többet fogyni, mert akkor a barátom sem tud majd mit fogni rajtam" – nevetett a jógaoktatóként dolgozó Gigi, aki nemrég tért haza thaiföldi nyaralásából.

"Thaiföldön történt meg életem első merülése. A pár, akikkel együtt voltunk, a víz alatt jegyezte el egymást, mi voltunk a szemtanúk és felvettük az eseményt" – mesélte lelkesen Gigi, aki nem szeretné megmutatni szerelmét, pedig Gyula végig ott állt mellette az interjú alatt.