Vészesen fogy VV Gigi

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
valóvilág fogyás VV Gigi szerelem sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tiszta csont és bőr VV Gigi, aki nem fogyókúrázik, mégis rohamosan fogy.

Talán a vizsgaidőszakkal járó stressz, talán a szerelem, talán a költözködés az oka, hogy VV Gigi olyan vékony, mit a nádszál. Az egykori villalakó leginkább a lassan egy éve tartó szerelemre gyanakszik.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu


„Én is látom, hogy teljesen elfogyok, pedig jól érzem magamat a bőrömben. Két éve vegetáriánus vagyok, de nem hiszem, hogy emiatt fogytam le. Csak 2-3 kilóval nyomok kevesebbet, ez nem is komoly súlyvesztés, inkább valahogy összementem. A ruháimon veszem észre, hogy minden lötyög rajtam, már csak ez az egy nadrág jó rám, a többi lóg. Más biztosan nagyon örülne a súlyvesztésnek, én nem annyira. Igyekszem sokat enni, de még így sem megy a hízás. Újra szeretnék edzeni is, remélem, nem fogok még többet fogyni, mert akkor a barátom sem tud majd mit fogni rajtam" – nevetett a jógaoktatóként dolgozó Gigi, aki nemrég tért haza thaiföldi nyaralásából.

"Thaiföldön történt meg életem első merülése. A pár, akikkel együtt voltunk, a víz alatt jegyezte el egymást, mi voltunk a szemtanúk és felvettük az eseményt" – mesélte lelkesen Gigi, aki nem szeretné megmutatni szerelmét, pedig Gyula végig ott állt mellette az interjú alatt.

Magyarországon kezd új életet Peter Srámekhttp://www.life.hu/bulvar/20150227-peter-sramek-a-tv2-rising-star-enekese-magyarorszagra-koltozik-es-uj-eletet-kezd.htmlA Rising Starból megismert, Szlovákiában élő fiú úgy döntött, a tehetségkutatóban elért sikere után Magyarországra költözik.TV + Bulvár--Kárász Robi mozitulajdonos letthttp://www.life.hu/bulvar/20150226-karasz-robi-mozi-tulajdonos-lett-a-vorosmarty-mozit-uzemelteti-es-ujitja-fel.htmlAz egykori Vörösmarty mozi új üzemeltetőhöz került. A Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány működtetheti tovább a 2014 márciusában bezárt egykori patinás intézményt, az alapítvány pedig Kárász Róberté, melynek alapítója Törőcsik Mari. TV + Bulvár--VV Zsófi új éltet kezd, elhagyja az országothttp://www.life.hu/bulvar/20150226-vv-zsofi-uj-eltet-kezd-elhagyja-az-orszagot-egy-luxushajon-fog-dolgozni.htmlVV Zsófit megviselte a szakítás Aurelióval, de a jövőjét nézve máris komoly tervei vannak. Iskolába jár, vizsgára készül és úgy döntött, hamarosan elhagyja az országot.TV + BulvárOrigoBereczki Zoltán Balin heverte ki a válásáthttp://www.life.hu/bulvar/20150226-bereczki-zoltan-szinesz-balin-heverte-ki-a-valasat-szinetar-dora-szinesznotol.htmlParadicsomi környezetben, egy magányos utazáson dolgozta fel az elmúlt év fájdalmait Bereczki Zoltán.TV + Bulvár--Homonnay Zsolt összetörte az autóját, pedig benne sem ülthttp://www.life.hu/bulvar/20150226-homonnay-zsolt-szinesz-autoja-falnak-csapodott.htmlA színész autója fia iskolájának falába csapódott, miközben ő mit sem sejtve kávéját kortyolgatta a tanintézett büféjében. A baleset szerencsésen végződött, senki nem sérült meg.TV + BulvárMTI/Honéczy BarnabásVV Gigi egy tűvel levetkőztethető http://www.life.hu/bulvar/20141202-vv-gigi-lufiruhaban-is-szexis.htmlVV Gigi szokatlan módon tette közszemlére bájait. Újszerű ruhát öltött, amelyből pár pillanat alatt, egy tű segítségével villámgyorsan ki lehet hámozni.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.