Visszaéltek az egykori x-faktoros nevével

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
X-Faktor Nyári Diana hirdetés visszaélés Barátok közt Tóth Marci RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor egykori énekesének vicces vagy haragos kedvű ismerőse álhirdetést adott fel Tóth Marci nevében, akit emiatt öt percenként hívogattak a lányok.

Marci, a 2013-as X-Faktor felfedezettje, A Barátok köztből megismert Nyári Dia kedvese, nehéz napokon van túl. Az egyik legnagyobb ingyenes, netes hirdetési oldalon asszisztenst keresnek, lakást és autót árulnak Marci nevében, aki nem győzi bizonygatni, hogy semmit sem akar eladni – írja a Blikk.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

„Egymás után hívogattak: megvennék a 14 millió forintos Blaha Lujza téri lakásomat, majd valaki 1 milliót ígért a nem létező, 750 ezerért kínált autómért. De ami a legrosszabb, hogy ötpercenként hívogatnak asszisztensi munkát kereső lányok, asszonyok. Legalább hetvenen jelentkeztek már az első napon. Nem tudom, ki volt az, aki a nevemben feladta a hirdetéseket" – háborgott az énekes, aki megkereste a szolgáltatót. Automatikus válaszban közölték: majd 48 órán belül, valamikor foglalkoznak az ügyével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.