Drogot kevertek Danics Dóra italába

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
X-Faktor drog Danics Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló történetet osztott meg közösségi oldalán az X-Faktor 4. szériájának győztese. 

Dóra péntek este lett rosszul egy szórakozóhelyen. Történetét a Facebook-oldalán is közzétette, hogy mindenkinek felhívja a figyelmét arra, nagyon ügyelni kell, hol és mit fogadunk el másoktól. ,,Tegnap este egy pubban egy barátommal beszélgettem. Odajött hozzám 3 barátságos fiatal lány gratulálni a győzelmemhez. Beszélgettünk és ragaszkodtak hozzá, hogy meghívjanak egy italra. Az egyik lány kihozta nekem. Az italom alig negyedét ittam meg, kimentem a mosdóba és hirtelen rosszul lettem. Nem tudtam mozogni és az ájulás szélén éreztem magam. Nagyon nehezen visszatámolyogtam az asztalhoz, a lányoknak már hűlt helye volt. Innentől nem emlékszem semmire" - kezdi történetét az énekesnő.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

,,A barátom valahogy hazacipelt. Iszonyatos rosszul voltam ma is, de már jobban vagyok. Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy figyeljetek oda! Ne fogadjatok el idegenektől semmit még ha jó szándékúak is! Még mindig nem tudom felfogni, hogy ez történt velem! Mielőtt azt gondolná bárki, hogy promóció miatt írom ki ezt a történetet, nincs így. Mert csupán annyi a célom, hogy minél több emberhez eljusson, hogy VIGYÁZNI KELL!"

Így szűrd ki a drogot az italodból!

Egy aprócska, de annál zseniálisabb eszköz segítségével megtudhatod, csempészett-e valaki randidrogot az italodba. Korábban a partidrog jelző pohárral is próbálkoztak.

Nem Dóra az egyetlen hazai híresség, akinek az italába belekevertek valamit. Másfél éve Mészáros Árpád Zsolt került hasonló helyzetbe, ám őt később ki is rabolták. Így nyilatkozott akkor a színész: ,,Premierbulin voltam, aztán benéztem az éttermembe, majd egy barátom szülinapját mentünk megünnepelni. Nem tudom pontosan megmondani, mi volt az utolsó képkocka, amelyre emlékszem, csak az, hogy ismerősökkel borozgatunk egy szórakozóhelyen. Ismeretlenekkel voltam, és vélhetően ők raktak drogot az italomba, majd áldozatává váltam egy leütéses rablásnak." Sőt, a fiatal zenész, Brasch Bence is került már ilyen helyzetbe egy siófoki buli alkalmával, ő ITT mesélt a történtekről.

Így drogozik Miley Cyrushttp://www.life.hu/drlife/20150108-miley-cyrus-munka-kozben-fuvet-es-egyeb-tudatmodosito-szereket-hasznal.htmlAz egykori Hannah Montana nem rejti véka alá illegális szokásait.Dr. Life--Meztelen, bedrogozott férfi őrjöngött Budapestenhttp://www.life.hu/news/20140910-meztelen-bedrogozott-ferfi-orjongott-budapest-hetedik-keruleteben-a-rendorok-allitottak-le.htmlA rendőrök állították meg a 7. kerületben azt a férfit, aki az egyik divatos drogtól hallucinálni kezdett.News--Drog miatt vették őrizetbe Jackie Chan fiáthttp://www.life.hu/news/20140819-jackie-chan-fiat-jaycee-t-orizetbe-vette-a-pekingi-rendorseg-drogfogyasztas-miatt.htmlA 32 éves színészt a hírek szerint 3 évig tartó börtönbüntetésre ítélik. Kínában mindenféle kábítószer fogyasztása törvényellenes.News--Így szűrd ki a drogot az italodból – hiánypótló találmányhttp://www.life.hu/drlife/20140724-a-randidrogot-kiszurheted-az-italodbol-egy-uj-keszulekkel-a-szemelyes-ital-azonositoval.htmlEgy aprócska, de annál zseniálisabb eszköz segítségével megtudhatod, csempészett-e valaki randidrogot az italodba. Korábban a partidrog jelző pohárral is próbálkoztak.Dr. Life--Apja miatt kezdett drogozni Baukó Évahttp://www.life.hu/bulvar/20140521-bauko-eva-vv-eva-joshi-bharatnak-elmeselte-edesapja-miatt-kezdett-el-drogozni.htmlA ValóVilág egykori Törtetője Joshi Bharatnak öntötte ki a szívét káros szenvedélyeiről, drog- és alkoholproblémáiról.TV + BulvárFotó: Mudra László - OrigoCsontos karok, rémisztő tekintet - ilyen volt a drogfüggő Angelina Joliehttp://www.life.hu/drlife/20140709-angelina-jolie-oscar-dijas-szineszno-drogfuggo-volt-az-1990-es-evekben-sokkolo-fotok-kerultek-elo.htmlMost ő a világ egyik leggyönyörűbb színésznője, oldalán a legsármosabb férfival, ám az 1990-es években nagyon nehéz időket élt át Angelina Jolie. Ezt ő maga sosem tagadta - nemrég pedig rémisztő fotók is előkerültek a színésznőről. Dr. Life--

Dizájnerdrog-kisokos kétségbeesett szülőknek

Mi is az a dizájnerdrog, hogyan lehet hozzájutni, és hogyan ismerheted fel, hogy a gyermeked vagy más, a környezetedben élő fiatal él valamelyik fajtájával? Drogkisokos szülőknek, akik szeretnének lépést tartani a legújabb trendekkel – hogy időben tudjanak lépni, ha kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.