Sokkoló történetet osztott meg közösségi oldalán az X-Faktor 4. szériájának győztese. 

Dóra péntek este lett rosszul egy szórakozóhelyen. Történetét a Facebook-oldalán is közzétette, hogy mindenkinek felhívja a figyelmét arra, nagyon ügyelni kell, hol és mit fogadunk el másoktól. ,,Tegnap este egy pubban egy barátommal beszélgettem. Odajött hozzám 3 barátságos fiatal lány gratulálni a győzelmemhez. Beszélgettünk és ragaszkodtak hozzá, hogy meghívjanak egy italra. Az egyik lány kihozta nekem. Az italom alig negyedét ittam meg, kimentem a mosdóba és hirtelen rosszul lettem. Nem tudtam mozogni és az ájulás szélén éreztem magam. Nagyon nehezen visszatámolyogtam az asztalhoz, a lányoknak már hűlt helye volt. Innentől nem emlékszem semmire" - kezdi történetét az énekesnő.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

,,A barátom valahogy hazacipelt. Iszonyatos rosszul voltam ma is, de már jobban vagyok. Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy figyeljetek oda! Ne fogadjatok el idegenektől semmit még ha jó szándékúak is! Még mindig nem tudom felfogni, hogy ez történt velem! Mielőtt azt gondolná bárki, hogy promóció miatt írom ki ezt a történetet, nincs így. Mert csupán annyi a célom, hogy minél több emberhez eljusson, hogy VIGYÁZNI KELL!"

Így szűrd ki a drogot az italodból!
Egy aprócska, de annál zseniálisabb eszköz segítségével megtudhatod, csempészett-e valaki randidrogot az italodba. Korábban a partidrog jelző pohárral is próbálkoztak.

Nem Dóra az egyetlen hazai híresség, akinek az italába belekevertek valamit. Másfél éve Mészáros Árpád Zsoltkerült hasonló helyzetbe, ám őt később ki is rabolták. Így nyilatkozott akkor a színész: ,,Premierbulin voltam, aztán benéztem az éttermembe, majd egy barátom szülinapját mentünk megünnepelni. Nem tudom pontosan megmondani, mi volt az utolsó képkocka, amelyre emlékszem, csak az, hogy ismerősökkel borozgatunk egy szórakozóhelyen. Ismeretlenekkel voltam, és vélhetően ők raktak drogot az italomba, majd áldozatává váltam egy leütéses rablásnak." Sőt, a fiatal zenész, Brasch Bence is került már ilyen helyzetbe egy siófoki buli alkalmával, ő ITTmesélt a történtekről. 

Dizájnerdrog-kisokos kétségbeesett szülőknek

Mi is az a dizájnerdrog, hogyan lehet hozzájutni, és hogyan ismerheted fel, hogy a gyermeked vagy más, a környezetedben élő fiatal él valamelyik fajtájával? Drogkisokos szülőknek, akik szeretnének lépést tartani a legújabb trendekkel – hogy időben tudjanak lépni, ha kell.