Jimmy Fallon Helen Mirren hélium vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helen Mirren iszonyú cuki dolgot vállalt be Jimmy Fallon műsorában: héliumot szívott egy lufiból, és úgy beszélgetett a műsorvezetővel. 

A nagyon csinos, Oscar-díjas színésznő, aki nemrég elárulta magáról, hogy korán kel, hogy minél többet szexelhessen, Jimmy Fallon vendége volt a Tonight Show-ban.

Jimmy javaslatára közösen héliumot szívtak, amit a színésznő már 11 éves kora óta nem tett, és úgy folytatták az interjút. Helen Mirren természetesen behéliumozva sem vesztette el zseniális brit akcentusát, ami a védjegyévé vált.

Egyszerűen imádjuk, ahogy bolondozik!

Ádám és Melanie pornózni ment az Édenbe? (18+) http://www.life.hu/bulvar/20150402-eden-adam-es-eden-melanie-az-eden-hotel-3-jatekosai-megint-szexelnek.html Éden Ádám és Melanie akár amatőr pornót is forgathattak volna a beköltözés helyett, ugyanis amióta megérkeztek az Édenbe, szexelnek, mint a nyulak, mindenféle takarás nélkül. TV + Bulvár Hú, de hideg lehetett a teremben, ahol Sarka Kata edzett http://www.life.hu/bulvar/20150402-sarka-katanak-atutott-a-mellbimboja.html Sarka Kata egy napra sem áll le az edzéssel, hiszen közeledik a verseny, amin megméretteti magát. Azonban ma mutatott egy kis extrát is a rajongóknak. TV + Bulvár Fotó: Zsigmond László/Life.hu A Jimmy Hotelben fog főzni Zámbó Krisztián http://www.life.hu/bulvar/20150401-zambo-jimmyrol-elnevezett-hotelben-akar-dolgozni-zambo-krisztian.html Zámbó Krisztián szakácsiskolába szeretne járni, hogy az éneklés mellett a Jimmy Hotel séfje is lehessen. TV + Bulvár RTLKLUB Hatalmasat őrjöngött Éden Melanie http://www.life.hu/bulvar/20150401-eden-melanie-az-eden-hotel-jatekosa-orjongott.html "Inkább kiejtetem magam, de a fejedet beleverem a falba!" - Megérkezett az Éden Hotelbe Melanie, Ádám barátnője. TV + Bulvár -- Stohl András cégét vizsgálja az adóhatóság http://www.life.hu/bulvar/20150401-stohl-andras-csaladi-cege-ellen-vegrehajtas-nav.html Stohl Buci cégére vizsgálatot kért a NAV hátralékkezelési osztálya. 300 ezer forintos elmaradása van a színész családi vállalkozásának. TV + Bulvár -- Nem kap az anyai örökségből Győzike http://www.life.hu/bulvar/20150331-gyozike-nem-kap-edesanyja-oroksegebol.html A Győzike édesanyjának halála utáni történések meglepő fordulatot vettek. A showman ellen fordult az egész rokonság. TV + Bulvár Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.