Stohl András cégét vizsgálja az adóhatóság

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Stohl András cég NAV végrehajtás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl Buci cégére vizsgálatot kért a NAV hátralékkezelési osztálya. 300 ezer forintos elmaradása van a színész családi vállalkozásának. 

A népszerű színész édesanyjával és feleségével működteti a Co-Stohl Szolgáltató és Tanácsadó Kft.-t, amely jelenleg a NAV adóslistáján szerepel, a végrehajtással érintettek között.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az Opten cégtára szerint a NAV Észak-budapesti Adóigazgatóságának hátralékkezelési osztálya kért végrehajtást a kft.-re, amelynek tevékenységei között a film-, videó-, televízióműsor-gyártás és az alkotóművészet mellett számos más egyébbel is foglalkozhat. A tevékenységi körében ugyanis a sportlétesítmény működtetése éppúgy megtalálható, mint a kulturális képzés, a takarítás, a fénymásolás és az irodai szolgáltatás, vagy a használtcikk-kereskedelem - olvashatóa Blikken.

"Tudok róla. Körülbelül háromszázezer forintnyi elmaradásunk van. De hogy ez pontosan mennyi a kamatokkal együtt, azt meg nem mondom fejből. Folyamatosan törlesztjük az elmaradást. Ha lejár, akkor leveszik a cégről a végrehajtást. Emiatt nem idegeskedem" - mondta Buci a napilapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.