Erős görcsöktől és hányingertől szenvedett második terhessége alatt Samantha Beaven, akiről később kiderült, méhnyakrákja van.

Nyolc orvosi vizsgálaton esett át a nő, aki erős görcsökkel és hányingerrel küzdött a terhessége alatt, azonban minden doktor igyekezett megnyugtatni: ezek csupán a terhesség velejárói. Ami különösen megdöbbentő, hogy az elvégzett tesztek sem jeleztek semmilyen rendellenességet.

IllsuztrációForrás: Thinkstock

„Az első terhességem alatt nem így éreztem magam. Tudtam, hogy valami biztosan nem stimmel, de mivel az orvosok és a nővérek mindannyian megerősítették, hogy nincsen baj, megpróbáltam elfogadni, hogy a második terhességem ilyen"– mondta korábban a fiatal nő.

Daily Mail információi szerint a betegséget csupán akkor észlelték, amikor a 26. hétben járó kismama egy laborvizsgálatot is elvégeztetett. A család minden vagyonát az anya kezeléseibe fektette, hatéves kislánya pedig még a játékait is eladta, hogy segíthessen édesanyján. A nő hosszú küzdelmet követően 29 évesen, néhány napja hunyt el.