Bréking! Megvan az eredmény! Na,vajon tovább jutott Boggie az Eurovizión?

Forrás: MTVA -
Csemer Bogi Boggie Csemer Boglárka Eurovíziós Dalfesztivál Csemer Boglárka Boggie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csemer „Boogie” Boglárka immár túlvan az Eurovíziós Dalfesztivál első nemzetközi fordulóján. Íme az eredmény!

Ma tartották az Euroviziós Dalverseny első nemzetközi fordulóját Bécsben, ahol a szép magyar énekesnő is megmérettetett.

Forrás: MTVA Forrás: MTVA

Noha, ahogy beszámoltunk róla, egyes nemzetközi kritikusok nagyon kellemetlen szavakkal illették Boogie dalát, ám szerencsére, nem mindenki gondolkodott ilyen vehemensen az énekesnőről. A nemzetközi zsűri ugyanis továbbjutatta az első fordulóján a fiatal és szép énekesnőt, így tovább izgulhatunk érte.

Így készül az Eurovíziós Dalfesztiválra Csemer Boogiehttp://www.life.hu/bulvar/20150317-csemer-boglarka-boogie-a-dal-2015-gyoztese-igy-keszul-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlCsemer Boggie arról mesélt, hogyan néznek ki a napjai A Dal után, mik a tervei a jövőre nézve, illetve, hogyan készül az Eurovíziós Dalfesztiválra.TV + BulvárOrigoCsemer Bogi: „Nem egy eurovíziós tucatdalról van szó"http://www.life.hu/bulvar/20150301-csemer-boglarka-boggie-az-mtva-a-dal-2015-gyoztese-fog-becsbe-utazni-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlCsemer Bogi letisztult, egyszerű és mély mondanivalót tartalmazó dalával, győzött az MTVA, A Dal 2015 versenyén. Az énekesnővel a döntő utáni pillanatokban beszélgetett, a Life.hu újságírója.TV + Bulvár--Tóth Vera Mujahid Zolit látná szívesen az Eurovíziónhttp://www.life.hu/bulvar/20150228-toth-vera-mujahid-zolit-latna-szivesen-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlÍgy drukkol kedvencének Tóth Vera.TV + Bulvár--Boggie megérkezett Bécsbe az Eurovízió helyszínérehttp://www.life.hu/bulvar/20150513-boggie-enekesno-az-eurovizios-dalfesztival-magyar-induloja-megerkezett-becsbe-az-eurovizio.htmlEnergiabombaként bírta az egyik legnehezebb napot Bécsben Boggie, a DAL 2015 győztese, aki életében először járt a Wiener Stadthalle-ban, ahol jövő héten indul az Eurovíziós Dalfesztivál.TV + Bulvár--Exkluzív interjú! A Life.hu-nak nyilatkozott Conchita Wursthttp://www.life.hu/news/20150519-conchita-wurst-enekes-a-60-eurovizios-dalfesztival-megnyitojan-adott-exkluziv-interjut-a.htmlA tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál extrém kinézetű győztese akárhová megy, minden szem rászegeződik. A Life.hu riportere pedig most mikrofonvégre kapta - exkluzív interjú Conchita Wursttal!News--Fotózáson lett rosszul Conchita Wursthttp://www.life.hu/drlife/20150516-fotozason-lett-rosszul-conchita-wurst-elajult-az-ehsegtol.htmlAz énekes azt állítja, csak a vércukra esett le, ugyanis aznap még egy falatot sem evett. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.