Asszisztense előtt felgyújtotta magát a filmdíva

Forrás: Wikipedia -
Judy Garland leszbikus botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Judy Garland egykori asszisztense mindent kiteregetett a filmdíváról.  

Judy Garland Hollywood legkeresettebb tehetséges színésznői közé tartozott. Alkohol-és gyógyszerfüggőségével sokan tisztában voltak, azonban amiket asszisztense, Stevie Phillips tudott róla, azt mások nem.

Forrás: Wikipedia

Egykori asszisztense júniusban megjelenő sokkoló memoárban részletezi Garland öngyilkossági kísérletét, azt, hogy felgyújtotta saját magát és leszbikus hajlamait is. A Judy & Liza & Robert & Freddie & David & Sue & Me című könyven Phillips azt állítja, Garland agya elpusztult a gyógyszerektől és az alkoholtól.

Liza Minelli anyja, Judy Garland állítólag azzal szórakoztatta magát, hogy egy koncertre készülve az öltözőjében felgyújtotta magát. Olyan is történt, hogy a színésznő felvágta az ereit, és asszisztensére mosolygott, mikor ráfröccsent a vér.

A leszbikus szex sem állt távol a színésznőtől, saját női asszisztensét is szexre kényszerítette egy limuzin hátsó ülésén.

Judy Garland 47 évesen gyógyszer-túladagolásban halt meg.

Elhunyt Mary Ellen Mark amerikai fotóművészhttp://www.life.hu/news/20150528-elhunyt-mary-ellen-mark-amerikai-fotomuvesz.htmlSam Shepard amerikai filmszínészt, Pulitzer-díjas írót őrizetbe vették ittas vezetés gyanúja miatt az új-mexikói Santa Fében.NewsVideó! Óriási rajtakapás: ilyen, amikor nyakon csípik a magyar rendőrök a prostituáltakathttp://www.life.hu/news/20150528-video-ilyen-amikor-nyakon-csipik-a-magyar-rendorok-a-prostitualtakat.htmlKerítés bűntett és prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség egy nő és egy férfi ellen, akik éjszakai szórakozóhelyet üzemeltettek Békéscsabán - adta hírül a police.hu.NewsOrigoAz örökség miatt hazudnak B.B. King lányai apjuk haláláról?http://www.life.hu/news/20150528-b-b-king-lanyai-a-penz-miatt-hazudnak-arrol-hogy-hogyan-halt-meg-edesapjuk-az-ugyved-szerint.htmlA nemrég elhunyt zenészlegenda két lánya, Karen Williams és Patty King azt állítják, hogy édesapjukat menendzsmentjének két tagja mérgezte meg. B.B. King ügyvédje szerint azonban mindez csak kitaláció.News--Félmillió forint volt a beugró Naomi Campbell szülinapi bulijárahttp://www.life.hu/news/20150528-naomi-campbell-cannesi-szulinapi-bulijara-felmillio-forint-volt-a-beugro.htmlA híres topmodell Cannes-ban tartotta 45. születésnapját. A meghívott celebek mellett az is bejuthatott a bulira, aki kicsengetett félmillió forintot.News--Kovács Laci újabb életveszélyes expedícióra készül – 400 kilométer a forró sivatagbanhttp://www.life.hu/news/20150527-kovacs-laci-xlaci-ujabb-eletveszelyes-expediciora-keszul-400-kilometert-gyalogol-majd-a-forro.htmlKovács Lászlóval tavaly malájziai útja kapcsán beszélgettünk, idén pedig újabb kihívásra készül: egyedül próbálja meghódítani a világ legveszélyesebb sivatagját. Laci, ha kell, saját vizeletét issza majd és szembeszáll a kígyókkal.News--Meghalt az MTV híradósahttp://www.life.hu/news/20150527-elek-janos-az-mtv-hiradosa-meghalt.html68 évesen meghalt Elek János újságíró, televíziós szerkesztő-műsorvezető, volt tévéhíradós. Hosszú betegség után kedden hunyt el.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.