Gisele Bündchen topmodell Facebook pálmafa tenger egzotikus utazás napsütés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges topmodell egy egzotikus tengerpartról köszönt be rajongóinak – nem is akárhogy!
Forrás: Facebook/Gisele Bündchen

Bár Gisele képen látható indiai viselete elég árulkodó, az pontosan nem derült ki, hol is kezdi a napot a kifutóról nemrég visszavonult topmodell. A fotón látható szikrázó napsütés, a pálmafák és a tenger azonban már csak jó kezdetet adhatnak bármilyen naphoz.

Jaj! Bazi nagy családi nyaraláshttp://www.life.hu/csalad/20150709-hadas-kriszta-jegyzete-bazi-nagy-csaladi-nyaralas.htmlEgy napja csomagolsz. Tavalyi búvárszemüvegek, békalábak, leeresztett, talán már korábban kilyuggatott matracok, strandlabdák között lavírozol fáradtan a lakásban, ami úgy néz ki, mintha egy bombát dobtak volna rá. A fél háztartást becsomagolod. Gyógyszertárnyi orvosságot, szúnyogriasztó és leégés után használandó spray-ket, kisgatyát, nagygatyát, homokozó vödröt és lapátot.CsaládThinkstockGisele Bündchen egyetlen fotón összefoglalta a nyarathttp://www.life.hu/trend/20150627-gisele-bundchen-modell-egyetlen-foton-osszefoglalta-a-nyarat.htmlA szépséges brazil modell, aki legutóbb csemetéiről és párjáról posztolt cuki fotót Apák napján, most megint alkotott. Egyetlen fényképre képes volt rátenni mindent, amivel jellemezni lehet kedvenc hónapunkat. Imádjuk!Trend--Nyaralni szeretnél, de nincs még ötleted? Mutatunk 4 szuper úti célt a Balkán-félszigetenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20150707-nyaralni-szeretnel-de-nincs-meg-otleted-mutatunk-4-szuper-uti-celt-a-balkan-felszigeten.htmlAki járt már a Balkán-félszigeten, az pontosan tudja, hogy lenyűgöző helyekből nincs hiány. A látnivalók sokaságából azonban nehéz kiemelni azt a néhányat, amit neked is látnod kell, ha nagy rajongója vagy a különleges utazásoknak. Mi segítünk, hogy ez a nyár igazán emlékezetes legyen!Utazás--Cukiságbombát robbantott apák napján Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/csalad/20150621-gisele-bundchen-modell-cukisagbombat-robbantott-apak-napjan.htmlApák napján több sztár is telefont ragadott, hogy posztok formájában elújságolja a nagyvilágnak, milyen csodás apa, vagy hogy épp mennyire szereti a párját. Doutzen Kroes intim családi képet tett közzé, Cristiano Ronaldo pedig hozzá hasonlóan egy fekete-fehéret a fiával. A brazil modell pedig egy még cukibbat.Család--Évek óta a Balatonon nyaralnak Sophia Loren magyar unokáihttp://www.life.hu/sztarok/20150706-evek-ota-a-balatonon-nyaralnak-sophia-loren-magyar-unokai-vittorio-es-beatrice.htmlSophia Loren magyar unokái, Vittorio és Beatrice tökéletesen beszélnek magyarul, és évek óta a Balatonon töltik a nyarat. A két nagymama, a világsztár Loren és Andrea édesanyja is kényezteti a csöppségeket, akik nem is tudják, hogy az olasz nagyi a világ egyik legismertebb asszonya.TV + Sztárok--Gisele Bündchen meztelenül pózol a Vogue címlapjánhttp://www.life.hu/trend/20150428-gisele-bundchen-meztelenul-pozol-a-brazil-vogue-cimlapjan.htmlA Victoria's Secret egykori angyala nemrégiben nyugdíjba vonult a kifutókról, azonban így sem dolgozik kevesebbet. Most éppen a májusi Brazil Vogue címlapján állt modellt meztelenül.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.