Gönczi Gábor Sziget2015 szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gönczi Gábor bemutatta a nyilvánosságnak új szerelmét, Ildikót. A pszichológusként dolgozó hölgyet a Fókusz műsorvezetője magával vitte a Sziget VIP-részére, ahol lecsapott rájuk a magyar sajtó.
Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Gönczi Gábor büszkén mutatta meg mindenkinek új szerelmét, azaz csak azoknak a fesztiválozóknak, akik bejutottak a Sziget VIP-részébe. A riporter elvitte magával Ildikót Robbie Williams koncertjére, aki túl sok intim percet nem tudott együtt tölteni Gönczivel. A férfit szétszedték az újságírók, mindenki szeretett volna megtudni valamit az új szerelemről.

Míg Gönczi rutinosan egymás után adta az interjúkat, addig Ildikó szerényen távolabb állt tőlük, vagy jó pár lépéssel távolabbról követte a népszerű szerelmét filmező stábot. Arra nagyon vigyáztak, hogy hivatalos, közös kép ne készüljön róluk, legalább is olyan, ahol Ildikó arca is látszik.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu
Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Tudok beszélni, tudok nyilatkozni, de egyelőre nem szeretnék szerepelni, még korai lenne. Azt sem szeretném, ha látszana az arcom az elkészült képeken" - kérte tőlünk Ildikó, aki vadító, piros ruhában érkezett. A végén szinte megsajnáltunk, hogy folyton szerelmétől jó pár méterre ácsorogva várta, hogy véget érjen egy interjú, de azért messziről azt is láttuk, amikor sikerült néhány intim pillanatot is becsempészniük az estébe.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"A kedvesem azt kérte tőlem, hogy ne kelljen szerepelnie, és én a kérését tiszteletben tartom" - mondta Gönczi Gábor.

Hogy még kik és hogyan fesztiváloztak, a galériában megnézheted!

/1508/_gy_b2015811131814

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.