Idő kérdése volt, hogy a tinderezők mikor cserélik le a pasizást és a csajozást valami egészen másra. Nos, hölgyeim és uraim, itt a megoldás: a hírek szerint a Tender az új Tinder!

A kaja-Tinder - így emlegetik a Tender nevű alkalmazást, amely főzésre és evésre csábítja a másik nemből kiábrándult alkalmazásfüggőket.

Forrás: Thinkstock

A gasztronómiai utazásra csábító applikáció hasonló elven működik, mint a társkeresésre specifikálódott Tinder, csak pasik és csajok helyett gusztusosabbnál gusztusosabb ételeket húzogathatod a képernyődön jobbra avagy balra, attól függően, tetszik-e, amit látsz, vagy sem.

Az a finomság, amelyik elnyerte a tetszésed, egyenesen a receptkönyvedbe kerül, ahonnan bármikor könnyen visszakeresheted, ha kedved támadna megfőzni. Vagy esetleg ha nem jut eszedbe, mit készíts a legújabb Tinder-randidnak.

Tinder-mesék: történetek a szex-, illetve szerelemappról
A Tinder társkereső applikációról akkor írtunk bővebben, amikor Szocsiban, a téli olimpián ezzel a programmal keresték a kalandokat, és hajtották a gyors ismerkedést a sportolók. Azóta megtudtuk, hogy a Fat Phoenixből ismertGáspár Gergő is ily módon keres párt, szerelmet, szexet, akármit. Még mindig sokaknak fenntartásaik vannak a programmal kapcsolatban, azonban már vannak tündérmesék, amelyekben hinni lehet. A Life.hu cikkéért kattints ide!