Baukó Éva melleit kényeztette Till Attila

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
TV2 kényeztetés vetélkedő játék Ezek megőrültek! (vetélkedő) Tilla vazelin ecset Baukó Éva vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ezek megőrültek! című műsor forgatásán furcsa dolgok történtek, Tilla például mosolyogva kényeztette Éva melleit.

Baukó Éva képmegosztó oldalán tette közzé azt a vicces képet, amelyen Tilla éppen vazelinnel kenegeti őt. A műsorvezető és a játékos láthatóan élvezik a különös tevékenységet, az pedig a játékból biztosan kiderül, mi szükség volt arra, hogy a műsorvezető Éva mellein húzogassa az ecsetét.

Forrás: Instagram/Baukó Éva
Csodás fogyása után szépségkirálynő lett a Vigyél el! szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20150828-a-vigyel-el-az-rtl-klub-uj-parkereso-showjanak-szereploje-franciska-csodas-fogyasa-utan.html30 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg az RTL Klub párkereső show-jának Franciskája, aki a Life.hu-nak, elmesélte miért jelentkezett a szeptember 5-én induló műsorba.TV + SztárokOrigoGáspár Lacinak megszűnt a kapcsolata a külvilággal: Totál kikészült!http://www.life.hu/sztarok/20150831-gaspar-laci-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-kikeszult-a-maszkkeszites-legkritikusabb-szakaszaban.htmlAz énekest a Sztárban sztár maszkmesterei öntötték szilikonban, Laci pedig nagyon nehezen bírta azt a pár percet, amikor elzárták a külvilágtól.TV + Sztárok--Visszatér a képernyőre Gundel Takács Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20150831-gundel-takacs-gabor-a-maradj-talpon-musorvezetoje-visszater-a-kepernyore.htmlHétfőn újra elindul a Maradj talpon! vetélkedős műsor Gundel Takács Gábor vezetésével. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAlig várjuk, hogy Brooklyn Beckham felnőjön - Egyre szexibb a sráchttp://www.life.hu/sztarok/20150830-brooklyn-beckham-david-beckham-fia-szexi-testet-mutatott.htmlDavid Beckham fia egyre inkább hasonlít az apukájára. Ez pedig csak egyet jelenthet.TV + Sztárok--Addig nincs vége a nyárnak, amíg Gigi Hadid posztol: Szexi képek!http://www.life.hu/sztarok/20150829-gigi-hadid-szexi-nyaralos-kepekkel-latta-el-instagram-oldalat.htmlGigi Hadid modell, aki a múltkor megmutatta, milyen is a tökéletes popsi, újra forró, nyaralós képekkel lepte meg rajongóit. Így pedig bátran kijelenthetjük, hogy aki Gigit követi, annak nem ér véget a nyár szeptember 1-el.TV + Sztárok--Lindsay Lohan megfosztotta erotikus táncától az internet népéthttp://www.life.hu/sztarok/20150830-lindsay-lohan-torolte-erotikus-tancat-az-internetrol.htmlGyorsan kapcsolt a világsztár: szombaton feltöltött a netre egy 9 másodperces, igen erotikusnak szánt videót, nemsokára azonban törölte is a jelentetet. Persze a világhálón mindennek nyoma marad...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.