Hihetetlen szelfi készült a VMA díjátadón - Megőrültek a sztárok!

Miley Cyrus Kim Kardashian szelfi botrányos MTV Video Music Awards Rita Ora díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTV Video Music Awards idén is bővelkedett elképesztő öltözékekben és botrányos beszólásokban. Persze egy közös szelfi sem maradhatott el, amelyen a legnagyobb sztárok is helyet kaptak.

Rita Ora töltötte fel azt a képet, ami a díjátadó alatt készült, és ami szinte felrobbantotta a Facebookot. A fotón Rita Ora, Miley Cyrus és Kim Kardashian is helyet kapott. Látszik, hogy milyen őrült hangulat lehetett a díjátadón, hiszen a jó kedv szinte mindenki arcára kiült. Ahogy korábban megírtuk, Miley természetesen sokkolta a közönséget, a többiek pedig szinte ki voltak már éhezve arra, hogy megmutassák magukat.

Rita Ora, Miley Cyrus és Kim Kardashian Forrás: Facebook/Rita Ora

Nicole Scherzinger és Neil Patrick Harris szelfije felrobbantotta az internetethttp://www.life.hu/sztarok/20150831-nicole-scherzinger-mellvillantos-szelfit-lott-kollegajaval.htmlA két sztár megmutatta, hogy együtt is nagyon jól néznek ki. Sőt, Nicole még melleket is villantott a nagyközönségnek.TV + SztárokOrigoÚjabb hazai siker! Magyar táncos csapat az America's Got Talentenhttp://www.life.hu/sztarok/20150826-magyar-tancos-csapatot-imad-a-szupermodell-heidi-klum.htmlA magyar alapítású Freelusion Dance Company szó szerint lenyűgözte a zsűri tagjait, köztük a világhírű modellt is az America's Got Talent válogatóján. Borítékolható a siker?TV + SztárokOrigoPéniszt szolgáltak fel Jack Blacknekhttp://www.life.hu/sztarok/20150901-jack-black-szinesz-palacsintapeniszt-kapott-reggelire-egy-etteremben.htmlA színész érti a poént, így egyből ki is posztolta a péniszt, amit felszolgáltak neki egy étteremben.TV + Sztárok--Zimány Linda meglepő vallomása: Jöhet az esküvő és a baba!http://www.life.hu/sztarok/20150901-zimany-linda-keszen-all-hogy-csaladot-alapitson-kedves-ferenccel.htmlA modell Hajdú Péternek vallott őszintén új szerelméről, Kedves Ferencről, és arról, hogyan tervezi a jövőt. TV + Sztárok--Bódi Sylvi jobb, mint a Cirque du Soleil artistáihttp://www.life.hu/sztarok/20150831-bodi-sylvi-ismet-megmutatta-hogy-porog-a-rudon-sot-azt-is-megtudhattuk-nem-szereti-a-penzes-pasikat.htmlUtoljára a világhírű cirkusz előadásán láttuk ilyen könnyedén pörögni a rúdon az artistákat, mint a modell hétfőn közétett fotóján.TV + Sztárok--Bárdosi Sándornak bíróság elé kell állnia egy régi afférja miatt http://www.life.hu/sztarok/20150831-bardosi-sandor-olimpiai-bajnok-birkozo-nem-izgul-hogy-eliteli-a-birosag-a-lacza-adammal-tortent.htmlAz olimpiai ezüstérmes birkózónak újra le kell játszania a közte és Lacza Ádám között történt incidenst.TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.