Ismét hírességekkel fotózkodott Vajna Tímea

fotó híresség szelfi Andy Vajna casting Vajna Tímea sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna gyönyörű felesége nem bízza a véletlenre: minden alkalmat megragad, hogy hírességekkel fényképezkedhessen. Ezúttal is egy különleges szelfivel lepte meg a rajongókat. 

Júniusban még egy hollywoodi hírességgel vacsorázott, most pedig magyar sztárokkal szelfizett Vajna Tímea - igaz, nem a megszokott módon. Andy Vajna felesége ugyanis viccesen, egy sor falon lógó képpel készített közös fotót, melyen hazai ismert emberek szerepelnek.

Forrás: Facebook/ Vajna Tímea

Vajna Tímea: "Andy a béranyaságba is belemenne"

Vajna Tímeát régóta foglalkoztatja az anyaság gondolata, és erről férjével, Andy Vajnával is egyre többet beszélgetnek. A Life.hu cikkét itt találjátok.

Harangozó Teri különleges hangja csendül majd fel a gyászszertartásán?http://www.life.hu/news/20150917-harangozo-teri-eneke-az-ave-maria-fog-a-bazilikaban-felcsendulni-a-gyasszertartason.htmlA 72. életévében elhunyt Harangozó Teri - kívánságának megfelelően - szülei mellett nyugszik majd Bátyán. A közkedvelt énekesnő rajongóira is gondolt a család, földi maradványaitól bárki elbúcsúzhat a budapesti Szent István Bazilikában. Vajon sikerül megtalálni egyetlen, a búcsúztatásához méltó dalát? A család keresi a felvételt.News--Már tudják, ki végezhetett Whitney Houstonnal és lányával?http://www.life.hu/news/20150917-whitney-houstont-es-bobbi-kristina-brownt-meggyilkoltak-az-egyik-rokon-szerint.htmlAhogyan arról beszámoltunk: döbbenetes kijelentést tett Whitney Houston nemrég tragikusan elhunyt lányának nagynénje, aki szerint a világhírű énekesnőt és Bobbi Kristina Brownt valójában meggyilkolták. Most azt is meglebegtette, kik állhattak a tragédia hátterében. News--Mesterségesen táplálják Szacsvay László feleségéthttp://www.life.hu/news/20150916-mestersegesen-taplaljak-szacsvay-laszlo-szinesz-feleseget.htmlA színész felesége hetekkel ezelőtt zuhant ki lakásuk ablakából, állapotáról eddig keveset lehetett tudni. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoHajvasalóval égette össze hűtlen barátja péniszéthttp://www.life.hu/news/20150917-hajvasaloval-egette-ossze-hutlen-baratja-peniszet.htmlA 22 éves ausztrál nő barátja engedélyével égette össze a csalfa péniszt, ami miatt lehet, hogy egész életében merevedési problémái lesznek. Furcsa módon egyikük sem gondolta, hogy mekkora butaságot csinálnak.NewsThinkstockCsontsovány jegesmedvét fotóztak a sarkvidéken – Sokkoló kép!http://www.life.hu/news/20150914-kerstin-langenberger-fotos-csontsovany-jegesmedvet-fotozott.htmlA környezetszennyezés miatti klímaváltozásnak egyre súlyosabb következményei lesznek. Kerstin Langenberger fotósnak talán most sikerül rádöbbentenie az embereket, hogy hová tart a világ. News--Ekkora csokit még nem készítettek a világon – Ez aztán a nyalánkság!http://www.life.hu/news/20150915-vegtelen-hosszu-tabla-csokit-gyartottak-egy-csokoladegyarban.htmlA Belgiumban található csokoládégyárban nem mindennapi látványossággal rukkoltak elő.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.