Szabó Zsófi: "Annak köszönhetően rendeződött a magánéletem, hogy rendeztem magamat is"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
színésznő Szabó Zsófi tévé szabadság műsor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő vallomást tett a színésznő, akit régóta nem láthattuk már kamerák előtt, most szombaton viszont újra visszatér a tévéképernyőre, méghozzá Sebestyén Balázs celebes vetélkedőjében, a Gyertek át szombat este! című műsorban. 

Kilenc hónap után szombat este újra visszatér az RTL Klubra Szabó Zsófi. Elmondása szerint teljesen kipihente magát az elmúlt időszakban, és újult erővel tér vissza a képernyőre. A "szabadsága" alatt rengeteg időt töltött a lovardában, és a szerelem is beköszöntött az életébe - írja a Blikk.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Decemberben, amikor vége lett az After X-nek, hirtelen rám tört az érzés, hogy akkor most hogyan tovább? Azt éreztem, hogy fiatal vagyok még ahhoz, hogy ne legyen feladatom. Évekig éjjel-nappal dolgoztam és a hirtelen jött szabadidőtől megijedtem. Ám a mai napig a legjobb döntésnek tartom az átigazolásomat az RTL Klubhoz. A két műsor közti időszakban úgy döntöttem, élek a lehetőséggel, és végre magammal foglalkozom. 20 éves korom óra a nyilvánosság előtt élem az életem, az elmúlt hat évem egy ámokfutás volt, így végül nagyon jól jött, hogy kicsit visszavonulhattam. Az volt a feladatom, hogy leporoljam, kifényesítsem magam és a polcon beállítsam az első sorba, hogy ha kellek, akkor csak le kelljen venni. Biztos vagyok benne, hogy az egyik miatt következett be a másik. Annak köszönhetően rendeződött a magánéletem, hogy rendeztem magamat is, de nem csak lelkileg. Fogytam egy ruhaméretet, amely szintén fontos volt számomra, a kamera ugyanis kegyetlen és sokszor többet mutat, mint amennyi a valóság" - mesélte Zsófi, aki azért is örült a felkérésnek, mert ebben a műsorban mindenki saját maga adhatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.