Wow! Mi történt Monique Covet-vel? Így még sosem láttuk!

meztelen ruha macska Monique Covet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő! Így még sosem láthattuk a felnőttfilmes Monique Covet-t a Facebookon.

Az Olaszországban élő Monique általában pucér, félpucér, villantós képeket tesz fel a Facebookjára. Ha nem is anyaszült meztelen mindegyiken, akkor egy méretes dekoltázs azért biztosan előfordul. Olyat is láttunk már, hogy egy díszkútba pisil, esetleg meztelenül trónol a vécén.

Most azonban valami egészen furcsa történt! Monique Covet ruhában fényképezkedett, és egyetlen minimális kebelvillantás sem történt a képen, helyette egy cuki macskát húzott az ölébe.

Forrás: Facebook/ Monique Covet
Újra motorra ült Rékasi Károly - fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150926-ujra-motorra-de-jatek-motorra-ult-rekasi-karoly-a-humorerzeke-nem-hagyta-el-a-szineszt.htmlÖrömmel látjuk, hogy Rékasi Károlyt nem hagyta el a humorérzéke: balesete után ismét motorra pattant, és nem is akármilyenre. TV + SztárokOrigo"Istenes Bence egy kisfiú" - így vallottak a Vigyél el! lányai kedvenc műsorvezetőjükrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150926-a-vigyel-el-lanyai-igy-velekednek-istenes-bencerol-es-azt-is-megtudtuk-pornoztak-e-mar-valaha.htmlVajon mi a véleményük a Vigyél el! lányainak kedvenc műsorvezetőjükről, Istenes Becéről? Mit kezdenének egy méretes banánnal? Ki milyen pasival akar hazatérni a játékból? És vajon kiderül-e, hogy melyik lány pornózott már korábban?TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoFriderikusz kiakadt Tóth Gabi testétől: "Jujj.. ennyire elcsúfítva"http://www.life.hu/sztarok/20150926-friderikusz-sandor-kiakadt-toth-gabi-testen-levo-tetovalasoktol-az-osszezarva-friderikusszal.htmlAz Összezárva Friderikusszal című műsor második évadának első éjszakáját Tóth Gabival töltötte a mindig őszinte Friderikusz Sándor. Az énekesnőn lévő tetoválások láttán Friderikusz Sándor teljesen kiakadt. TV + Sztárok--Győzikére és Berki Krisztiánra nem tart igényt az Édes Élethttp://www.life.hu/sztarok/20150926-gyozikere-es-berki-krisztianra-nem-tart-igenyt-tovabb-az-edes-elet.htmlÚj sztárokkal erősít az Édes élet. A nézők által két leginkább kedvelt showman viszont úgy tűnik, nem tér vissza a SuperTV2 képernyőjére, a következő évadban ugyanis sem Gáspár Győző, sem Berki Krisz­tián nem szerepel majd. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huŐrült módon fogja rázni a csípőjét Varga Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20150926-orult-modon-fogja-razni-a-csipojet-varga-gyozo-a-sztarban-sztar-adasaban.htmlAzt nem árulhatja el, hogy férfit vagy nőt kell megformálnia Varga Győzőnek a Sztárban sztár nyitó adásában, vasárnap este, de egy biztos: olyan mozgást kellett elsajátítani, aminek leginkább a felesége örülhet. TV + Sztárok--Mégsem Andy Vajnánál lakik Mr.Bean? http://www.life.hu/sztarok/20150925-andy-vajnanal-lakik-a-hires-brit-komikus-rowan-atkinson.htmlLassan három hete tartózkodik nálunk a világhírű brit komikus, Rowan Atkinson, ám arról, hogy hol lakik, több információ is napvilágot látott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.