Fiatal lányokat vett rá a prostitúcióra egy kaposvári taxis

Forrás: AFP -
prostituált bűncselekmény vádemelés taxis prostitució
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerítés és más bűncselekmények miatt vádat emelt a Kaposvári Járási Ügyészség egy taxis és három társa ellen - közölte a Somogy Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-vel.

A taxisként dolgozó elsőrendű vádlott 2011-2012-től Kaposváron és környékén vitt 18 évesnél fiatalabb lányokat - többeket ő vett rá a prostitúcióra - különböző férfiakhoz, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújtsanak nekik. Erről tudomást szerzett a másik három vádlott, és megkérték, hogy nekik is "szerezzen - szükség esetén a lakóhelyükre szállítva - pénzért szexuális szolgáltatást nyújtó nőket".

Illusztráció. Forrás: AFP

Az elsőrendű vádlott a kérésüknek megfelelően 2012 augusztusától 2015 januárjáig összesen tizenkét fiatal nőt - köztük tíz kiskorút - "szerzett meg" vádlott-társai és más férfiak részére. A lányoktól, akiket minden esetben ő vitt a megbeszélt helyekre, részesedést kért a szexuális szolgáltatásért alkalmanként kapott, néhány ezer forinttól tízezer forintig terjedő összegekből.
Az ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő elsőrendű vádlottal szemben végrehajtandó, míg három társára felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

Szívszorító! Jim Carrey megtörten vitte öngyilkos szerelme koporsóját temetésénhttp://www.life.hu/news/20151010-jim-carrey-megtorten-vitte-cathriona-white-koporsojat-temetesen.htmlTeljesen megtörten kísérte utolsó újtára egykori szerelmét, Cathriona White-ot Írországban Jim Carrey. NewsMTIDrámai! Így gyilkolhatták meg Bobbi Kristina Brown-thttp://www.life.hu/news/20151010-igy-gyilkolhattak-meg-whitney-houston-lanyat-bobbi-kristina-brownt.htmlMegdöbbentő részletek láttak napvilágot arról, hogyan végezhetett Whitney Houston lányával kedvese, Nick Gordon. News--Háromszor öklelte fel a bika, de épségben megúsztahttp://www.life.hu/news/20151008-haromszor-oklelt-fel-a-bika-spanyolorszagban-de-meguszta.htmlHáromszor öklelte fel a bika, mégis, csodával határos módon, komoly sérülések nélkül megúszta az esetet egy férfi a kelet-spanyolországi Almassora városában rendezett bikafuttatáson - adta hírül az El Periódico Mediterráneo című napilap. News--Tragédia! Megtalálták a Skóciában eltűnt magyar focista holttestéthttp://www.life.hu/news/20151010-megtalaltak-a-skociaban-elo-vass-milan-holttestet.htmlMég augusztusban veszett nyoma a Skóciában letelepedő magyar focistának, akinek most bukkantak rá a holttestére. News--Visszavehetik Lajcsi állami kitüntetéseit?http://www.life.hu/news/20151010-galambos-lajos-allami-kitunteteseit-is-visszavehetik.htmlAmennyiben jogerősen elítélik, sajtóhírek szerint akár állami kitüntetéseit is visszavehetik Galambos Lajostól, aki jelenleg előzetes letartóztatásban van. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoTizenhét év után fogták el a csecsemőgyilkos anyát Székesfehérváronhttp://www.life.hu/news/20151006-tizenhet-ev-utan-fogtak-el.htmlElfogtak egy 34 éves nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy még 1998-ban megölte és egy szeméttárolóba dobta újszülött gyermekét Székesfehérváron - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kedden. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.