Becsődölt Zanáék családi cége? Ganxsta Zolee is megszólalt!

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Ganxta Zolee anyagi nehézség jogerő Zana József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsz év után állítólag befuccsolt Zanáék családi vállalkozása.

Az évek óta komoly anyagi nehézséggel küzdő művészfamília cégére, a KASA Művészeti Betéti Társaságra ugyanis végrehajtást kért a NAV Észak-budapesti Adóigazgatóságának hátralékkezelési osztálya. A bíróság pár hónapja elrendelte a vállalkozás kényszertörléssel való megszüntetését. Ez pedig azóta már jogerőre is emelkedett – írja a Blikk.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A lap információi szerint az előadó-művészettel foglalkozó bt. kereken két évtizeddel ezelőtt alakult. A Kossuth-díjas Kassai Ilona Zana Józsefnéként beltag, míg volt férje, Zana József, illetve közös fiuk, Ganxsta Zolee kültagként szerepel benne. Nem tudni, hogy a cég tönkremenetelében közrejátszott-e Zolee 40 milliós svájci frankos hitele: az egész család mindent feláldozott, hogy kirángassa a gödörből Zolee-t.

"Ebben a cégben csak egy senkiházi voltam, aki részesült a haszonból, amíg működött. A végrehajtásról és a kényszertörlésről nem tudok semmit mondani, mert én ehhez teljesen hülye vagyok" – mondta őszintén Ganxsta.

"Ebből a cégből már több mint tíz éve nem profitáltam. Mostanra pedig már rég megadta magát" – tette hozzá szomorúan az öreg Zana.

Újra együtt a két komédiás! Koós és Zana együtt másznak ki a gödörből

Koós János és Zana József is kórházban volt, utóbbi ráadásul megélhetési problémákkal is küzdött. A két mulattató azonban most a visszatérést tervezgeti, ugyanis közös műsorra készülnek. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Magánnyomozóval figyeltette expasiját Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20151013-toth-vera-magannyomozoval-figyeltette-volt-pasijat-dobit.htmlLedöbbentette a hallgatóságot könyve bemutatóján Tóth Vera, aki őszintén vall az életéről: kudarcról, szerelemről, magányról. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoZimány Lindának hőhullámai vannak? Szexi fotót lőtt a nagy forróságban!http://www.life.hu/sztarok/20151012-zimany-linda-modell-szajanak-hohullamai-vannak-szexi-fotot-lott-roluk.htmlLinda, aki a minap azt nyilatkozta, hogy hamarosan megállapodik Kedves Ferenc mellett és családot alapít, visszament Los Angelesbe, hogy elvarrja az ottani szálakat, és utána végleg hazajöhessen. Onnan küldött most egy képet a követőeinek. TV + Sztárok--Gáspár Evelin tetőtől talpig aranyban tolja: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151012-gaspar-evelin-gyozike-nagyobbik-lanya-tetotol-talpig-aranyban-tolja.htmlGáspár Győzi idősebbik lánya, akinek a teste egyre csak formásabb és tökéletesebb, nyilvános Instagram oldalán tette közzé hétindító, laza szettjét. TV + Sztárok--Liptai Claudiával az a baj, hogy megtéveszti a nézőkethttp://www.life.hu/sztarok/20151012-liptai-claudia-visszater-a-kepernyore-a-tv2-game-showja-az-50-millios-jatszma-musoraval.htmlVisszatér a képernyőre a TV2 game-showja, Az 50 milliós játszma, melynek műsorvezetője Liptai Claudia lesz. A műsorvezető a felvételek óta rövid hajjal látható, nyár végén azonban még hosszú volt neki. Akkor most mi lesz?TV + Sztárok--VV Seherezádé hercegnőként ünnepelte a születésnapját http://www.life.hu/sztarok/20151012-vv-seherezade-tiaraban-es-rozsaszin-lufikkal-unnepelte-a-szuletesnapjat.htmlAz egykori villalakó a hétvégén ünnepelte a 25. születésnapját. A buli igazi csajos hangulatban telt, és még a lufik is rózsaszínben pompáztak. TV + Sztárok--Jennifer Lawrence meglovagoltatta a barátját - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151012-igy-lovagol-jennifer-lawrence-hatan-az-egyik-kozeli-baratja.htmlMicsoda pillanat! Az Oscar-díjas színésznő az egyik legviccesebb ember Hollywoodban, és ezt minden egyes nap be is bizonyítja. Most megmutatta, hogyan kap fel a hátára bárkit pillanatok alatt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.