Horgas Eszter párzás Hungary's Got Talent táncos udvarló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horgas Esztert szeretné meghódítani a palotai párzási tánccal Szacskó Dániel. A fuvolaművész azonban nehéz eset, hiszen pár éve, amikor hasonlóan próbálták meghódítani, csattanós pofon lett a vége.

A rákospalotai fiú a Hungary's Got Talent színpadán próbálja betáncolni magát nem csak az élő show-ba, hanem a fuvolaművésznő szívébe is. Dani mindent bedob a sikerért, két órán keresztül tupírozta a haját, hogy színpadképes legyen, emiatt fél 5-kor kelt a felvétel napján. Bár a fiú minden hölgy fejét igyekszik elcsavarni, különleges produkciójának célpontja ezúttal az egyik ítész. „Arra törekszem, hogy minden nő tekintetét bevonzzam, különösen Horgas Eszterét."

Forrás: RTL Klub

Horgas Eszter azt mondja, nem rendhagyó eset, hogy tánccal próbálták felkelteni az érdeklődését. „Az már előfordult, hogy fogadásokon vagy házibulikon felkértek táncolni, és így próbáltak imponálni nekem. A tánc jó lehetőség, hogy valaki kifejezze, hogy mennyire baró. Egyszer volt egy durvább eset egy party-n, amikor a táncpartner meg akart csókolni. Ő akkor egy gazdag és népszerű ember volt, így amikor a pofonom csattant az arcán, az mindenkit meglepett."

Singh Viki bepánikolt, 30 éves lesz és még nem élt!http://www.life.hu/sztarok/20151027-singh-viki-a-rising-star-enekesnoje-bepanikolt-30-eves-lesz-es-meg-nem-elt.htmlSingh Vikinek, a Rising Starban befutott, egykori vokalistának elege lett, hogy a szórakozást számára kizárólag a heti hatszoros edzés jelentse. Elhatározta, hogy közeledve a harminchoz, ezentúl élni fog! TV + Sztárok--Növényi Norbert: Nem érte meg lemondani a családról a sportsikerekérthttp://www.life.hu/sztarok/20151028-novenyi-norbert-nagypapa-lett-ugy-erzi-mem-erte-meg-lemondani-a-csaladrol-a-sportsikerekert.htmlHárom hónapja nagypapa lett Növényi Norbert. A birkózó olimpikon és MMA világbajnok nem hagyna ki egy napot sem úgy, hogy ne lássa unkáját. A családi otthon melege ma már elsőbbséget élvez az életét főleg a küzdősportnak szentelő birkózónál TV + Sztárok--Szabó Győző: „Volt, hogy egész hónapban 14 ezer forint volt a zsebemben"http://www.life.hu/sztarok/20151029-szabo-gyozo-szinesz-eleteben-volt-olyan-idoszak-amikor-naprol-napra-elt-keves-penzbol.htmlA sikeres színész sosem felejti el azt az időszakot, amikor napról-napra kellet élnie. TV + Sztárok--Így néznek ki ma a Rómeó és Júlia sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20151029-a-romeo-es-julia-sztarjai-olivia-hussey-es-leonard-whiting-igy-neznek-ki-ma.htmlImmár 47 éve, hogy az egzotikus szépségű Olivia Hussey és filmbéli partnere, Leonard Whiting feltűnt a klasszikus Shakespeare-dráma 1968-as filmadaptációjában. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina: „A siker sok lemondással jár"http://www.life.hu/sztarok/20151028-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-arrol-vallott-milyen-porgos-eletet-el-es-mennyire-keves-ideje-jut-a.htmlŐszinte, kitárulkozó sorokkal lepte meg rajongóit a világ egyik legszebb hölgye, aki arról vallott, hogy azért amit elért, napról-napra keményen meg kell dogloznia. TV + Sztárok--Ördög Nóri: "Ezt a szörnyűséget nem lehet kitörölni"http://www.life.hu/sztarok/20151028-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-afrikaban-jart-ahol-megtapasztalta-az-afrikai-gyermekek-eletet.htmlA műsorvezető egy teljes hetet töltött Angolában egy olyan kampány keretén belül, amely a tetanuszfertőzés ellen lépett fel. Nóri az mesélte, rengeteg borzalommal szembesült, amit sem elképzelni, sem elfelejteni nem lehet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.