Horgas Esztert szeretné meghódítani a palotai párzási tánccal Szacskó Dániel. A fuvolaművész azonban nehéz eset, hiszen pár éve, amikor hasonlóan próbálták meghódítani, csattanós pofon lett a vége.

A rákospalotai fiú a Hungary's Got Talent színpadán próbálja betáncolni magát nem csak az élő show-ba, hanem a fuvolaművésznő szívébe is. Dani mindent bedob a sikerért, két órán keresztül tupírozta a haját, hogy színpadképes legyen, emiatt fél 5-kor kelt a felvétel napján. Bár a fiú minden hölgy fejét igyekszik elcsavarni, különleges produkciójának célpontja ezúttal az egyik ítész. „Arra törekszem, hogy minden nő tekintetét bevonzzam, különösen Horgas Eszterét." 

Forrás: RTL Klub

Horgas Eszter azt mondja, nem rendhagyó eset, hogy tánccal próbálták felkelteni az érdeklődését. „Az már előfordult, hogy fogadásokon vagy házibulikon felkértek táncolni, és így próbáltak imponálni nekem. A tánc jó lehetőség, hogy valaki kifejezze, hogy mennyire baró. Egyszer volt egy durvább eset egy party-n, amikor a táncpartner meg akart csókolni. Ő akkor egy gazdag és népszerű ember volt, így amikor a pofonom csattant az arcán, az mindenkit meglepett."