Lewis Hamilton autóbalesetet szenvedett Monacóban

Forrás: Mercedes -
világbajnok nyilatkozat baleset Lewis Hamilton Monaco Forma1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit világbajnok hétfőn este autóbalesetet szenvedett, melyet később ő maga is megerősített. A történet ellenére továbbutazott Brazíliába.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy Hamilton belázasodott, és lehet, hogy nem is lép rajthoz Interlagosban vasárnap. A Mercedes tagadta ezeket a felvetéseket, azonban azt az egyet megerősítette, hogy a pilóta csak később utazik a csapata után. A brit versenyző megelégelte a találgatásokat, és végül elárulta az igazságot a történtekkel kapcsolatban - írja a Reuters.

Forrás: Mercedes

"Hétfőn este Monacóban közúti balesetet szenvedtem. Ehhez senkinek semmi köze, főleg azért, mert vannak olyan emberek, akik kihasználják a helyzetemet. A legfontosabb, hogy nem sérült meg senki. Az autó a történek következtében károkat szenvedett, és eltaláltam egy álló járművet is, de szerencsére nem vészes. Beszéltem a csapatommal és az orvosommal, ami után úgy döntöttünk, hogy a legjobb számomra, ha most otthon pihenek, és egy nappal később utazok el. Már jobban vagyok, és útra is keltem Brazíliába. Mindenki köteles felelősséget vállalni a tettiért, így én is, és ezért mondtam el most el ezt a nyilvánosságnak" - mondta a világbajnok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.