Az idén a vízipólós fiúk álltak modellt, hogy a jótékony célú naptárral segítsenek az árva kutyákon. Nehéz eldönteni, hogy melyikük a cukibb: a srácok vagy a kutyusok, és persze ott vannak még a lányok...

Jövőre a magyar női - és férfi vízilabda csapat kiváló versenyzői szerepelnek a Vigyél Haza Alapítvány jótékony célú naptárán. A sportolók segítő szándékkal, az első perctől lelkesen, segítőkészen álltak a fotózáshoz. Az élsportolókkal együtt szereplő kutyák korábban az Illatos útra kerültek, majd az alapítvány gondozásában várták új gazdáikat. Mára már szinte kivétel nélkül végleges otthonra leltek.

Nagyon sok játékosnak van háziállata, főleg kutyák, így számukra szívből jött, hogy segítsünk a gazdátlan ebeken. Már korábban is több olyan rendezvényen részt vettünk, ahol felnőtteknek vagy gyerekeknek tudtunk segíteni, most az állatok is beálltak a sorba. Erre a kedves felkérésre szívesen találtak időt a srácok és a lányok, akik szintén fontos részei ennek a projektnek. Gyorsan ment a fotózás, két fázisban készültek a képek, és a kutyák is nagyon ügyesek voltak, mindannyian kiváló partnerek. Reménykedtünk benne, mindegyik talál gazdát, a sportolók befogadni sajnos már egyet sem nem tudtak.

Azóta örömmel hallottuk, hogy gazdisodtak, ez azt jelenti, hogy sikeresen működik az alapítvány. Nagyon minőségi képek készültek, az igényes kampányhoz szívesen adjuk az arcunkat"- mondta Gergely István, a Magyar Vízilabda Szövetség elnökségi tagja, aki  a januári fotón pózol egy fehér kis kutyussal.

/1511/Kutyu2015111714648