Szívós Márton kutya Vigyél haza alapítvány naptár vizilabdázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idén a vízipólós fiúk álltak modellt, hogy a jótékony célú naptárral segítsenek az árva kutyákon. Nehéz eldönteni, hogy melyikük a cukibb: a srácok vagy a kutyusok, és persze ott vannak még a lányok...

Jövőre a magyar női - és férfi vízilabda csapat kiváló versenyzői szerepelnek a Vigyél Haza Alapítvány jótékony célú naptárán. A sportolók segítő szándékkal, az első perctől lelkesen, segítőkészen álltak a fotózáshoz. Az élsportolókkal együtt szereplő kutyák korábban az Illatos útra kerültek, majd az alapítvány gondozásában várták új gazdáikat. Mára már szinte kivétel nélkül végleges otthonra leltek.

Azóta örömmel hallottuk, hogy gazdisodtak, ez azt jelenti, hogy sikeresen működik az alapítvány. Nagyon minőségi képek készültek, az igényes kampányhoz szívesen adjuk az arcunkat"- mondta Gergely István, a Magyar Vízilabda Szövetség elnökségi tagja, aki a januári fotón pózol egy fehér kis kutyussal.

/1511/Kutyu2015111714648

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.