Brutális fotók! A valódi harcosok klubjában nők verekednek egymással

Harcosok klubja fotósorozat erő akaraterő amatőr Amazon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2010-ben alakult meg a női harcosok klubja, ami ma is bérlakásokban üzemel Kelet-Berlinben. Szabályok pedig nincsenek.

A klub mindenféle korú, súlyú nőt, harcedzettségtől függetlenül fogad. A menetekben ugyanis nincsenek irányelvek, sem szabályos harci kategóriák, így az amatőröktől a fekete öves sportolókig bárki indulhat.

Az alapítók szerint a harc valójában két ember elméjének a küzdelme. Csak az erő és az akart számít, semmi más. A képek brutalitása mögött nem is látszik, hogy valójában jó hangulatú estékről van szó, ahol a harcok között beszélgetnek, barátkoznak egymással a nők. A fotós, Katarzyna Mazur szerint ez a kettősség egyébként is jellemzi a nőket: a finomság és kedvesség mellett igazi harcos amazonok, és az a legideálisabb, ha mindkét oldalukat meg tudják élni.

/1511/A_val20151126104058

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.