applikáció alkalmazás okosóra Origo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Origo applikációja zsebelte be az Év applikációja Minőségi díját. A híralkalmazás elsőként lett elérhető okosórán és tévén is a mobilok mellett.

Az Év applikációja kategória Minőségi díját nyerte el az Origo az Év honlapja versenyen. Az applikáció a mobilok mellett okosórán és tévén is elérhető. Ezen platformokon ráadásul a magyar médiavállalatok között elsőként debütált - írja az Origo.

Forrás: Thinkstock

Az idei év legjobb honlapjairól a Magyar Marketing Szövetség által felkért 15 tagú, független szakmai zsűri döntött, figyelembe véve a designt, az impressziót, az innovativitást, az interaktivitást, a navigáció könnyedségét, és a reszponzivitást is.

"Széles eszközpalettán való megjelenésre törekszünk, de igyekszünk kihasználni az egyes eszközök sajátosságait is. A különböző alkalmazások fejlesztésénél a kényelmes tartalomfogyasztás biztosítása az elsődleges cél, különféle funkciók, vizuális megoldások implementálásával. Örülünk, hogy ezzel a díjjal megerősítetek minket abban, hogy jó úton járunk" - mondta Tókos Lóránt, az Origo Zrt. operációs és lapigazgatója.

Az Origo Zrt. alkalmazása a magyar médiavállalatok közül elsőként vált elérhetővé Apple Watch órán és tévén is, rövid idővel a termékek hazai forgalmazását követően. Az app legutóbb a Mediadesign-verseny mobilfelületek kategóriájának Arany díját nyerte el.

A hírapplikáció ingyenesen elérhető Androidon és iOS-en is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.