házasság feleség beszélgetés késelés Csernus Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétszer is belevágta a kést második felesége Csernus Imrébe. A pszichiáter később kielemezte, miért történhetett ez.

A Radnóti Színház közönsége előtt zajlott korábban egy beszélgetés Csernus doki és Krizsó Szilvia között, ami a most megjelenő 10 bizalmas beszélgetés című könyvben is helyet kap. Ebben a beszélgetésben párkapcsolatairól is nyíltan beszélt a népszerű pszichiáter – írja a Bors.

Forrás:

Csernus Imre először azért nősült meg, mert egy csoporttársa szerint csak nős emberként válhatott volna sikeres orvossá. „Beszoptam” – mondta ezzel kapcsolatban, majd a második feleségével való kapcsolatának véres titkairól is nyíltan beszélt.

„Utána jött egy nagy szerelem, amiből aztán lett egy elég komoly – hogy is mondjam – trauma. Ő volt az, aki megkéselt. Fogott egy kést, és belém vágta. Kétszer” – tette világossá Csernus, majd a ruháját felhúzva megmutatta az oldalán éktelenkedő sebet is.

„A másik szúrást pedig a vállizmomba, vagyis inkább a bicepszembe kaptam. Indulatos volt, tudod? Én is indulatos voltam, de valójában kölcsönösen váltottuk ki egymásból az agressziót. Azóta már tudom, hogy ez miből fakadt. Volt, hogy engem csaltak meg, volt, hogy én csaltam meg másokat. Mindaddig, amíg rájöttem, hogy ez az egész megcsalás oda-vissza miről szól” – mondta a pszichiáter, majd meg is magyarázta, mire döbbentette rá párja támadása.

„A párkapcsolat nem azt jelenti, hogy egymás tulajdonai vagyunk, mert amíg én tulajdonként tekintek a másikra, addig megcsalom. De nem a másikat csalom meg valójában, hanem önmagam hitét, mert önmagam ígéretét nem tartom meg, amit önmagam felé tettem. Ez pedig sokkal brutálisabb. Nem az a brutalitás, hogy a másikkal mit teszek, hanem, hogy magammal mit teszek. Ha ezt teszem, akkor az idő múlásával meg fog szűnni az öntiszteletem. És, ha ez megszűnik, akkor ennek a hozadékaként nem leszek hatékony segítő, mivel hogy önmagam szemébe nem tudok belenézni, mert olyanokat kezdek el állítani, amit én nem teszek. Ebből adódik, hogy akkor megszegem az orvosi eskümet. Szóval ilyen izgalmas összefüggések” – világította meg a dolgokat a népszerű pszichiáter.

Íme az öt kedvenc idézetünk Csernus Imrétől

A csípős nyelű pszichiáter nyers stílusa elsőre talán ijesztőnek tűnhet, egy azonban biztos: módszere rendkívül hatásos. Csernus Imre rengeteg embernek nyújt segítséget nap mint nap: akár rendelésein, akár könyveivel vagy előadásaival. Most összegyűjtöttük az öt kedvenc idézetünket tőle.
Már viccelődik balesetével Harrison Fordhttp://www.life.hu/sztarok/20151202-harrison-ford-mar-viccelodik-a-bokajat-tort-ajtoval.htmlA színész a Star Wars legújabb részének forgatásán sérült meg tavaly nyáron. Azóta szerencsére már kiheverte a váratlan balesetet, aminek komolyabb szerencsétlenség is lehetett volna a vége. TV + Sztárok--Idegösszeomlást kapott Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20151202-idegosszeomlast-kapott-aurelio-apja-halala-miatt.htmlAz RTL Klub Fókuszának adott interjút zokogva a gyászoló Aurelio. A fiú egyetlen támaszát veszítette el. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs új műsort kap az RTL Klubonhttp://www.life.hu/sztarok/20151202-sebestyen-balazs-marad-az-rtl-klubnal-uj-musort-kap.htmlA műsorvezető cáfolta az azzal kapcsolatos híreszteléseket, hogy a TV2-höz igazolna. Sőt, kijelentette: új műsort kap az RTL-en. TV + Sztárok--Bódi Sylvi ismét felöltötte szexi sellőjelmezéthttp://www.life.hu/sztarok/20151202-bodi-sylvi-modell-tudeje-jol-birj-a-viz-alatt-igy-igazi-sellolanykent-tud-suhanni-a-nagy-keksegben.htmlÚgy tűnik, a modell kétéltű lett, egy igazi sellőnek pedig az sem okoz gondot, hogy szexi testével a víz alatt suhanjon. TV + Sztárok--Rendőrök kutatták át Lagzi Lajcsi otthonáthttp://www.life.hu/sztarok/20151202-galambos-lajos-azaz-lagzi-lajcsi-zenesz-birtokat-rendorok-kutattak-at.htmlÁllítólag lopott autókat kerestek és még a Lajcsi birtokán lévő tavat is átkutatták. TV + Sztárok--Így élvezi Gombos Edina a forró telet Amerikában http://www.life.hu/sztarok/20151202-gombos-edina-a-tv2-egykori-musorvezetoje-elvezi-a-forro-telet-amerikaban.htmlAz egykori műsorvezető egy nyári képpel jelezte, Amerikában decemberben sem kell télikabát.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.