Rendőrök kutatták át Lagzi Lajcsi otthonát

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Galambos Lajos rendőrség birtok átkutatás Lagzi Lajcsi lopás autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag lopott autókat kerestek és még a Lajcsi birtokán lévő tavat is átkutatták.

Kedden rendőrök tucatjai lepték el a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő Galambos Lajos otthonát. A rendőrök fémdetektorokkal vizsgáltak át minden négyzetcentimétert. Állítólag lopott autókkal kapcsolatban történt bejelentés, ezért vonultak ki Lajcsiékhoz. Azt egyelőre nem tudni, mit találtak, de mára biztos, eljárást indult az ügyben – írja a Bors.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

"A Komáromi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen, amelynek részeként a rendőrök 2015. december 1-jén nyomozási cselekményt hajtottak végre egy Mocsa közeli birtokon. Az ismeretlen tettes ellen folyamatban lévő büntetőeljárás további részleteiről a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nem ad tájékoztatást" - közölte a rendőrség a lap megkeresésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.