A világsztár legújabb filmjében egy medvetámadást elszenvedett vadászt játszik, akit élve eltemetnek a társai. A színész elmondása alapján nem csak a mozivásznon, de az életben is sokszor közel került a halálhoz. 

A 41 éves DiCaprio egy interjúban elmondta, hogy a barátai szerint olyan, mint egy macska: kilenc élete van. Bármikor nyaralni vagy túrázni indult, nem volt olyan alkalom, amikor nem történt valami baleset vele - írja a Huffingtonpost

Forrás: AFP/Justin Sullivan

"A barátaim azt szokták mondani, hogy én vagyok az utolsó, akivel szívesen elmennének egy extrém túrára, mert mindig valami katasztrófába keveredek.  Az első alkalommal egy fehér cápa ugrott be a ketrecbe, amikor merülni voltam. A fél teste benn volt, és majdnem megharapott. A második eset egy repülőn történt, amikor a szemem láttára felrobbant az egyik hajtómű. Csak ültem, és végig néztem, ahogy egy nagy tűzgömb keletkezik. Hihetetlen élmény volt…majd visszakapcsolták a hajtóműveket és kényszerleszállást hajtottunk végre New Yorkban. A harmadik volt a legdurvább..Tandem ugrottunk. Kiengedtük az első ernyőt. Minden barátom kb. fél kilométerrel felettem volt, én meg zuhantam a föld felé. Aztán végül sikerült kibogozni zuhanás közben a kötelet" - mesélte a világsztár.