Váczi Gergő szívtipró fotó műsorvezető Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető, annyi sztárhoz hasonlóan csatlakozott a közösségi oldalon terjedő kihíváshoz. Megmutatta rajongóinak fiatal önmagát a macsó szerepében.

Váczi Gergő is posztolt magáról jócskán fiatalkori képeket, ám legutóbbi fotója igazán meglepő a műsorvezetőről. A mindig mosolygós sztárt ezúttal komoly szívtipróként láthatjuk 18 évesen. Bár Gergő önkritikus volt posztjában, a rajongói természetesen ebben a szerepben is imádták a műsorvezetőt!

Forrás: Facebook/Váczi Gergő
Rékasi Károly szerelme csókjára aludt el újabb műtéte előtthttp://www.life.hu/sztarok/20160210-rekasi-karolyt-kedden-mutottek-meg-ismet-a-honved-korhazban-pikali-gerda-csokjaira-aludt-el.htmlA színész a nyári motorbalesetéből származó sérülése miatt feküdt újra kés alá, mivel a lábában az egyik csontrész nem akart összeforrni. Szerelme, Pikali Gerda egészen a műtőig kísérte. TV + Sztárok--Lajcsi örül a nyomozásnak, mert így győzhet az igazsághttp://www.life.hu/sztarok/20160210-lagzi-lajcsi-orul-a-nyomozasnak-mert-igy-kiderul-az-igazsag.htmlA mulatós zenész ügyében másodfokon is döntött a bíróság. Lagzi Lajcsinak nem kell visszatérnie az előzetesbe. Ugyan a nyomozás jelenleg is tart, de a zenész örül, mivel így fény derülhet az igazságra. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSchobert Norbiékon 400 milliót követelnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160210-schobert-norbiekon-400-milliot-kovetelnek.htmlA fitneszházaspár ellen a Compact Disco kiadója a CLS indított pert. Állítják, milliós nagyságrendű összeggel rövidítették meg, mert a Fly or Dive című számot jogosulatlanul használták egyik DVD-jükön. TV + Sztárok--Ügyvédi irodában, asszisztensként dolgozik Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20160209-ugyvedkent-dolgozik-zimany-linda.htmlA Life.hu információi szerint ügyvédi irodában helyezkedett el Zimány Linda. Az exmodell dr. Beleznay Zsolt - aki a Puzsér kontra Hajdú ügyben Puzsér Róbertet képviseli - asszisztenseként dolgozik. TV + Sztárok--Még most is Jakupcsekkel hirdetik a Ridikült!http://www.life.hu/sztarok/20160209-a-musorujsagban-meg-most-is-jakupcsek-gabriellaval-reklamozzak-a-ridikult.htmlA műsorújságban még mindig Jakupcsek Gabriellával reklámozzák a Ridikült, holott már több mint egy hónapja elbocsátották a műsorvezetőt. TV + Sztárok--Világsztárokkal pózolt Szinetár Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20160209-szinetar-dora-szineszno-vilagsztarokkal-pozolt-a-madame-toussauds-muzeumban-londonban.htmlA színésznő Londonban kapta lencsevégre többek között Daniel Craiget. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.