cukrász TV2 remekmű Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia Karamell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő gyönyörű karamellcsodát készített, és annak ellenére, hogy megégette a kezét a forró cukorral, nagyon büszke a művére.

Liptai Claudia cukrásznak tanul és nem csak új szakmáját, hanem párját is a cukrászatnak köszönheti, hiszen Pataki Ádámmal a sütik világában találkoztak. Claudia most éppen egy karamell tanfolyam elvégzésén van túl, és megmutattta első remekművét.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

„Jó reggelt mindenkinek! Íme életem első karamell munkája. Öt órán át készült. A kezemen hólyagok a forró cukortól, de mosoly az arcomon, mert végül összejött" – írta a kép mellé Claudia.

Liptai Claudia: „Ádámot nem zavarja, ha pikánsabb jelenetben lát"

A színésznővel Kern András új filmjének díszbemutatóján készítettünk villáminterjút. Claudia gyermekkori rajongásról és párjáról is mesélt.

A Story-gála legextrémebb esetei - Avagy: van, amin még a sztárok is meglepődnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160212-a-story-gala-legextremebb-esetei-medveczky-ilona-kiszel-tunde-majka-conchita-wurst.htmlA celebvilág legnagyobb eseménye kétségkívül a Story-gála, ahol már minden megtörtént a hatalmas eséstől a bombariadóig. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András: „Idén első helyezéssel lennék elégedett az Eurovíziós Dalfesztiválon"http://www.life.hu/sztarok/20160211-kallay-saunders-andras-enekes-iden-elso-helyezessel-lenne-elegedett-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlAz énekessel A Dalban való újabb megméretésről, esélyekről, fellépés előtti diétáról és arról is beszélgettünk, mivel idegesítik egymást párjával, Tolvai Renivel. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea: „Gábor néha nagyon eltúlozza a kijelentéseit"http://www.life.hu/sztarok/20160212-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-parjanak-bochkor-gabornak-szokimondo-velemenyerol-nyilatkozott.htmlA TV2 híradósát telefonon értük el, és arról faggattuk, mit szól párja, Bochkor Gábor kijelentéséhez, miszerint: "Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék". TV + Sztárok--Nézd meg, ki fekszik Sarka Kata és Hajdú Péter között az ágybanhttp://www.life.hu/sztarok/20160212-sarka-kata-modell-megmutatta-ki-fekszik-kozte-es-ferje-hajdu-peter-kozott-az-agyban.htmlA modell egy igazán intim fotóval rukkolt elő és megmutatta, milyen, amikor férje és közé betelepszik egy harmadik. TV + Sztárok--Gájer Bálint keményen kritizálta A Dal zsűrijéthttp://www.life.hu/sztarok/20160208-gajer-balint-a-tv2-the-voice-musorabol-megismert-enekeskemenyen-kritizalja-a-dal-zsurijet.htmlA Dal 2016 harmadik elődöntőjéből esett ki a The Voice-ban megismert énekes, aki a történtek után megírta szókimondó véleményét a verseny zsűrijéről. TV + SztárokOrigoNádai Anikó újra forgat - Visszatért az RTL Klubhozhttp://www.life.hu/sztarok/20160209-nadai-aniko-az-rtl-klulb-sztarja-visszatert-forgatni-szabo-zsofi-musoraban.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja Szabó Zsófival pózolt, és sejtelmesen jelezte: együtt készülnek valamire a stúdióban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.