Ezért maradt távol Angelina Jolie és Brad Pitt az Oscar-gáláról

Brad Pitt Oscar-díj sztárpár színész Oscar 2016 Angelina Jolie díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többeknek is feltűnt, hogy Hollywood két legnagyobb sztárja nem vett részt az idei gálán. Persze azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy vajon mi lehetett távolmaradásuk valódi oka. 

A hírek szerint a kórosan soványra fogyott Angelina éppen Kambodzsában forgatja legújabb dokumentumfilmjét. A forgatásra vele tartott Maddox is. Januárban pont ezért nem vett részt a Golden Globe-díjátadón, bár akkor a férje, Brad Pitt tiszteletét tette az eseményen. Most egyikük sem jelent meg, és egy bennfentes szerint ennek oka, hogy a színész nem szeretett volna felesége nélkül gálázni, bár lehet, hogy a házasságuk válsága is közrejátszott a dologban – írja a Hollywoodlife.

Forrás: AFP/Mark Ralston

"Angelina forgat, Brad pedig szeretné támogatni őt, így nem megy el nélküle a gálára" – nyilatkozta korábban egy neve elhallgatását kérő barátjuk. A sztárpárt mindenki hiányolta, hiszen eddig nem volt olyan év, hogy ne lettek volna jelen az év egyik legfontosabb filmes eseményén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.