Öngyilkossággal fenyegetőzik Damu felesége

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland öngyilkos fenyegetőzés eltűnés öngyilkosság Damu Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Edina édesanyja, Ica néni kibukott, amikor hajnali háromkor vette észre, hogy terhes lánya eltűnt. Nagy volt az ijedtség, hiszen a színész felesége mielőtt elment, azt mondta: kinyírja magát.

Ica néni egész este vigasztalta lányát, aki Damu Fókusznak adott interjúja után borult ki – írja a Blikk.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Edi zokogott, azt mondta: kinyírja magát. Hajnal háromkor vettem észre, hogy üres az ágya. Hívtam a mobilján, hogy hol van, akkor még felvette és azt mondta: egy barátnőjénél van és kinyomta. Csakhogy egyetlen barátnője sincs. Hajnali négykor bejelentettem az eltűnését az érdi rendőrkapitányságon" – mondta Ica néni, aki azóta megnyugodhatott, mert lánya előkerült, Roland pedig a Blikknek azt mondta, véleménye szerint a szokásos hisztiről van szó.

„Alig aludtam, engem is értesített az anyósom hajnalban. Hívogattam Edinát, aki nem először tűnt el éjjel. Sms-t is küldtem, majd reggel fél kilenckor jelzett a telefonom, hogy elolvasta. Azonnal hívtam: merre van? Mire közölte, hogy nem mondja meg. Sajnos tehetetlen vagyok, ha bezárom, akarata ellenére őrzöm, mehetek a börtönbe személyes szabadság korlátozásáért, ha megütöm, mehetek a börtönbe. Nem tudok vele mit kezdeni, szép szóval nem ért senki semmit el nála, csak azon csodálkozom, hogy a hatóság sem képes segíteni" - magyarázza szorult helyzetét Damu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.