Prostitúcióra kényszerítettek egy 15 éves lányt Zalaegerszegen

Forrás: dreamstime -
szexuális erőszak rendőrség Zalaegerszeg prostitució
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előzetes letartóztatásba helyeztek Zalaegerszegen egy férfit, társát pedig lakhelyelhagyási tilalommal sújtotta a bíróság, mert bezártak és prostitúcióra kényszerítettek egy 15 éves lányt.

A Zalai Hírlap online kiadása szerdán azt írta, hogy az állami gondozott lányt múlt szombaton a 33 éves O. Gábor lakásába zárták be. A férfi társa a 25 éves K. Róbert volt. A lánynak még aznap este hoztak egy férfipartnert, aki 10 ezer forintot fizetett az aktusért.

Képünk illusztráció Forrás: dreamstime

A tinédzser csak vasárnap este tudott kiszabadulni a lakásból, a rendőrök néhány órával később fogták el a két fogva tartót.

Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség szóvivője az MTI megkeresésére szerdán elmondta: a két, őrizetbe vett férfit személyi szabadság megsértésével és kerítéssel gyanúsítják. K. Róbertet a bíróság szerdán előzetes letartóztatásba helyezte, társa ellen pedig lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el.

Kisgyermek megerőszakolásával gyanúsítanak egy menekültet Németországbanhttp://www.life.hu/news/20160331-kisgyermek-elleni-nemi-eroszakkal-gyanusitanak-egy-afgan-menekultet-nemetorszagban.htmlKisgyermek elleni nemi erőszak gyanújával eljárást indítottak egy menedékkérő ellen a németországi Boostedtben. News--Tragédia! Hirtelen elhunyt az Eurovíziós Dalfesztivál döntősehttp://www.life.hu/news/20160330-roger-cicero-az-eurovizios-dalfesztival-egykori-nemet-dontose-agyverzesben-elhunyt.htmlRoger Cicero berlini származású énekes agyvérzésben hunyt el. NewsAFPMicsoda? Szelfizett egy túsz az egyiptomi géprablóvalhttp://www.life.hu/news/20160330-szelfizett-a-ben-innes-nevu-tusz-az-egyiptomi-geprabloval.htmlNem volt valódi a robbanóöve az eltérített egyiptomi repülő géprablójának. Veszélytelenségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az egyik túsz még közös képet is készített vele, mosolyogva. NewsOrigoElképesztő videó 6000 gyufaszál égésérőlhttp://www.life.hu/news/20160330-kiserlet-hatezer-gyufa-gyullad-meg-egyszerre-elkepeszto-video.htmlA szorosan egymás mellé helyezett több ezer gyufaszál lángolásának kiteljesedése, majd elhalása meglehetősen látványos folyamat. Ezt vette videóra egy kisérletező csoport. NewsOrigoÉlő kapcsolás! Így élnek hazánk gólyái az otthonukban http://www.life.hu/news/20160330-magyarorszag-golyai-nezz-be-eloben-a-madarak-feszkebe-fekete-golyak-nemzeti-park.htmlMagyarországon több megyében is működik egy olyan kamerarendszer, mely segítségével te is élőben megnézheted a hazánkban élő madarak fészkeit. NewsOrigoMásfél órája lehetett borzalmas tettére Vivien gyilkosánakhttp://www.life.hu/news/20160329-masfel-oraja-lehetett-borzalmas-tettere-vivien-gyilkosanak.htmlA 20 éves lányt múlt hét szerdán kísérték el utolsó útjára. Temetésén a családtagokon kívül rengeteg barátja is megjelent, akik máig nem tudnak napirendre térni a szörnyű tragédia felett. Halálának körülményei között még vannak tisztázatlan részek. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.