Íme, egy nő és Amy Winehouse találkozása egy angliai KFC-ben

étel wrap Amy Winehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyanútlan Kim Robinson éhesen tért be a KFC-be, ekkor még nem is sejtette, hogy egy elhunyt sztárral lesz találkozója. Amy Winehouse meg is érkezett a randevúra, de Kim nem volt hajlandó megenni, később viszont végzett vele.

A 31 éves Kim Robinson megkívánta a liverpooli KFC csirkés wrapját, amit meg is kapott, de amikor átadta volna magát az ínycsiklandózó falatok élvezetének, bátyja Dwayne hirtelen rákiáltott: "Ne edd meg!"

"Bepánikoltam, azt hittem egy pók mászik rajta, vagy ilyesmi, de nem...Amy volt az!" - mesélte a nő a Daily Mail-nek.

A kétgyermekes anyuka egyébként imádja Amy-t, ezért percekig vacillált, eközben pedig próbálta kizárni a korgó gyomrának egyre hangosabb moraját.

Végül az éhség győzött. Megette.

"Éhes voltam, és most úgy gondolom, hogy egy kicsi Amy itt van bennem" - mesélte.

Hatalmas újítás várható a Facebookonhttp://www.life.hu/news/20160422-nehany-napon-belul-hatalmas-ujitas-varhato-a-facebookon.htmlAmikor már azt hittük, hogy a közösségi portál nem tartogat semmilyen újdonságot, akkor Mark Zuckerbergék erősen rácáfoltak: A csapat ugyanis ismét bebizonyította, hogy a legkreatívabb újítások még csak most következnek! NewsThinkstockA 77 ember gyilkosa, Andreas Breivik 11 milliót kapott a norvég államtólhttp://www.life.hu/news/20160421-11-millios-karteritest-kapott-andreas-breivik-a-77-ember-gyilkosa.htmlMint arról már beszámoltunk, a 2011-ben történt norvég mészárlás elkövetőjének, Andreas Breiviknek nem tetszik a börtönélet, ezért beperelte az államot. A pert megnyerte, összesen 11 millió forintos kártérítést kapott. News--Ilyet még nem láttál! Hat buldózer esett egymásnak Kínábanhttp://www.life.hu/news/20160420-elkepeszto-buldozerviadalt-tartottak-kinaban.htmlAz emberekből néha kitörnek az állati ösztönök. Kínában hat buldózeres agya úgy elborult, hogy a szarvasokéhoz hasonló viadalt vívtak a nyílt utcán. News--Egy meleg pingvinpár mozgalmat indított a jogaik elfogadásáérthttp://www.life.hu/news/20160420-egy-meleg-pingvinpar-mozgalmat-inditott-a-jogaik-elfogadasaert.htmlA berlini állatkert szóvivője szerint Stan és Olli a kezdetektől fogva egy párt alkotnak. Példát mutattak a hűség terén, sosem váltak külön, és még a szaporodási időszak közepette is kitartottak egymás mellett. NewsOrigoMeghalt Scott Nimerfro, író és producerhttp://www.life.hu/news/20160420-54-evesen-elhunyt-scott-nimerfro-iro-es-producer.htmlMeghalt Scott Nimerfro író-producer, aki többek között a Hannibal-ba és a Mesék a kriptából című klasszikus horrorsorozatba is besegített. News--Intim pillanatban kaptuk el Harry herceget és Chewbaccáthttp://www.life.hu/news/20160419-intim-pillanatban-kaptuk-el-harry-herceget-es-chewbaccat.htmlVilmos és Harry herceg ellátogatott a Star Wars 8 anyaméhének számító Pinewood Studióba, ahol nem más vezette őket körbe, mint Daisy Ridley and Mark Hamill. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.