Scott Nimerfro Hannibal producer író
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt Scott Nimerfro író-producer, aki többek között a Hannibal-ba és a Mesék a kriptából című klasszikus horrorsorozatba is besegített.

54 éves korában rákban elhunyt Scott Nimerfro, aki íróként és producerként, illetve alkalmi színészként is tevékenykedett az amerikai tévéiparban. Olyan sorozatokat köszönhetünk neki, mint a Halottnak a csók, a Titkok otthona, a Ringer – A vér kötelez vagy a Hannibal, utoljára pedig az Egyszer volt, hol nem volt.

Scott Nimerfro Forrás: Vimeo

Karrierje még 1995-ben kezdődött, akkor ő adta ugyanis az ötletet a Star Trek: Voyager egyik részéhez, onnantól kezdve pedig

folyamatosan érkeztek hozzá a tévés felkérések.

A Mesék a kriptából című horrorantológiának már producere is volt, több epizódot jegyzett, ráadásul az egyik részben színészként is megjelent – ahogyan egy általa írt tévéfilmben, a Tébolyult jövő-ben is, amiben Albert Einsteint játszotta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.