Serena Williamsnek sem tetszett, hogy a photoshop áldozata lett

Photoshop People magazin Serena Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A neves People magazin Serena Williamst választotta a legszebb nőnek, ezért egy agyonmanipulált képpel ki is rakták a címlapra. Innen és onnan is lefaragtak róla egy, két, vagy több kilót, és bár Serena először örült az eredménynek, később megmutatta a valóságot is.

Mint arról mi is beszámoltunk, Serena Williams rajongói eléggé kiakadtak, miután a teniszcsillag megosztotta a People magazinban szereplő képét az Instagramon is, amit elnézegetve valóban elgondolkozunk rajta, hogy őt látjuk-e, mivel nemcsak az arca, hanem

a dereka is elég természetellenesre sikerült.

Forrás: Instagram / Serena Williams

Nos, a rajongók addig-addig hőzöngtek, míg Serena törölte a képet, és közzétette ugyanazt a fotót, csak photoshop nélkül. Ide kattintva megnézheted a különbséget!

Charlize Theron őszintén mesélt a karrierje kezdetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160502-charlize-theron-oszinten-meselt-a-karrierje-kezdeterol-es-uj-filmjerol-is.htmlCharlize Theron, modellből lett színésznő. Ráadásul saját elmondása szerint akkoriban nem is létezett ennél rosszabb kombináció. Erről és új filmjéről is őszintén mesélt, ráadásul nem másnak, mint James Francónak. TV + Sztárok--Lekövérezték a Trónok harca színésznőjét, mégis ő lett a világ legszebb nőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160429-a-tronok-harca-szinesznoje-a-vilag-legszebb-noi-kozott-van.htmlA Trónok harca sorozat gyönyörű Daenerys Targaryenjét, Emilia Clarke-ot számtalan elutasítás érte a súlya miatt, ennek ellenére tavaly mégis őt választották a világ legszebb nőjének. TV + Sztárok--A brit valóságshow sztárja, Jemma Lucy keblei a monitorunkon landoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20160427-az-amerikai-valosagshow-sztarja-jemma-lucy-fedetlen-keblei-a-monitorunkon-landoltak.htmlAz Ex on the Beach sztárja, Jemma Lucy egy meglehetősen merész képpel rukkolt elő az Instagram-oldalán, természetesen a rajongói nagy örömére. TV + SztárokOrigoElizabeth Olsen mellei majdnem kiugrottak az estélyibőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160428-elizabeth-olsen-megmutatta-a-melleit-a-bosszuallok-bemutatojan.htmlMivel Elizabeth Olsen jelenleg az Amerika kapitány: Polgárháború című filmet promózza, így kedden Londonba utazott, ahol elegáns és letisztult stílusa mellett óriási melleit is megmutatta. TV + Sztárok--Nagyon megcsúnyult az Éhezők viadala sztárja, Elizabeth Banks http://www.life.hu/sztarok/20160426-nagyon-megcsunyult-egy-forgatas-kedveert-az-ehezok-viadala-sztarja-elizabeth-banks.htmlUgye emlékeztek még az Éhezők viadalában megismert főhősök PR-osára, az extravagáns külsővel megáldott Effie Trinketet alakító Elizabeth Banks-re?! Nos, a színésznő most a Power Rangers-reboot kedvéért olyan brutális sminket és kinézetet kapott, hogy rá sem ismerünk. TV + Sztárok--Charlie Sheen túl messzire ment - Lehet, hogy apja támogatását is elveszíti?http://www.life.hu/sztarok/20160426-charlie-sheen-tul-messzire-ment-es-lehet-hogy-apja-martin-sheen-tamogatasat-is-elvesziti.htmlCharlie Sheen édesapja rendkívül büszke volt fiára a bátorságáért, amikor az bevallotta, hogy HIV-pozitív. Martin Sheen teljes mértékben támogatta, legalábbis eddig. Úgy tűnik, hogy most elszakadt nála a cérna. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.