Rubint Rékának és Pintér Tibornak véget ért A Nagy Duett

Forrás: Nanasi Pal -
Rubint Réka A Nagy Duett Pintér Tibor Keresztes Ildikó Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsor egyik legfeszültebb pillanata zajlott le, amikor a népszerű házaspár utolsóként állt a színpadon. Réka többször elmondta, hogy ő mennyire szurkol Norbinak, és a fitneszguru is szerette volna látni feleségét finalistaként. Nos, Réka vágya még teljesülhet és ezentúl a nézőtérről szurkolhat férjének. 

Különös helyzet állt elő A Nagy Duett vasárnap esti műsorában, amikor is a Schobert házaspár mindkét tagja a kiesés szélére került. Úgy tűnik azonban, Schobert Norbi és Keresztes Ildikó lírai Máté Péter előadása jobban meggyőzte a nézőket, így az olasz dívaként éneklő Rubint Réka és partnere, Pintér Tibor számára ért véget a Nagy Duett. A színész megköszönte partnere eddigi munkáját, és hozzátette, hogy igazi barátokkal lett gazdagabb a forgatások alatt.

Dér Henire csorgatja a nyálát mindenki ma estehttp://www.life.hu/sztarok/20160515-der-heni-villantasai-lattan-leesett-az-allunk-a-nagy-duett-szinpadan.htmlAz énekesnő edzései nem voltak hiábavalóak, hiszen az alakja egyszerűen mesés. A Nagy Duett produkciója láttán a zsűri sem tudott megszólalni. TV + SztárokOrigoRubint Réka olasz dívává változott a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20160515-rubint-reka-olasz-divava-valtozott-a-szinpadon.htmlA fitnesz nagyasszonya és duettpartnere, Pintér Tibor egészen Velencéig repítette a nézőket, sőt még egy gondola is megjelent a színpadon. TV + SztárokOrigoCsak úgy tündököl A Nagy Duett színpadán a várandós Liptai Claudia http://www.life.hu/sztarok/20160515-csak-ugy-tundokol-a-nagy-duett-szinpadan-a-varandos-liptai-claudia.htmlA gyönyörű műsorvezető szemmel láthatóan ragyog a boldogságtól. Nem is csoda, hiszen hamarosan újra édesanya lesz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.